Fenerbahçe de istemişti! Manisa'dan Belçika'ya...

03.08.2020 - 16:56 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 17:02

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan, 15 yaşındaki genç yıldız adayı Yiğit Kerem hakkında transfer açıklamasında bulundu. Yiğit Kerem için Fenerbahçe transfer teklifi yaptı mı? Yiğit Kerem'e yurt dışından hangi kulüp teklif yaptı? İşte detaylar...

Fenerbahçe de istemişti! Manisa'dan Belçika'ya...

Manisa FK Başkanı Mevlüt Aktan gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Teknik direktör Cihat Arslan'la görüşeceklerini ifade eden Aktan, Yiğit Kerem için Belçika ekibi Anderlecht'ten resmi, Fenerbahçe'den ise sözlü transfer teklifi aldıklarını söyledi.

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Mevlüt Aktan, "2019-2020 sezonunda 20 milyon TL para harcadık. Manisa FK olarak altyapıya önemli yatırımlar yapıyoruz. Son maçta Tuzlaspor'a penaltı sonuçlarında elendik, gelecek sezon için çalışmalarımıza şimdiden başladık. Teknik direktörümüz Cihat Arslan'la görüşeceğiz. Cihat Hoca ile devam etmek istiyoruz." dedi.

Yiğit Kerem için Fenerbahçe'den sözlü olarak teklif aldıklarını söyleyen Başkan Aktan, "Yiğit Kerem için Fenerbahçe'den sözlü bir transfer teklifi aldık. Biz istediğimiz rakamı ilettik. Yiğit Kerem için Belçika ekibi Anderlecht'ten resmi transfer teklifi geldi. Anderlecht ile görüşmelerimiz devam ediyor." ifadelerini kullandı.

Yiğit Kerem kimdir?

25 Kasım 2004 doğumlu olan Yiğit Kerem, orta sahada görev alıyor. Manisa Futbol Kulübünün açmış olduğu yaz futbol okullarında 2012 yılında keşfedilen Yiğit, 2014 yılında Manisa Futbol Kulübü'nün altyapısına katıldı.

İzmir’de düzenlenen Pınarbaşı Cup Turnuvası’nda, ‘Geleceğin Yıldız Adayı’ ödülünü alan genç yetenek, daha sonra düzenlenen bir başka turnuvada ise ‘En iyi oyuncu’ seçilmişti.

Kupada iki maça çıktı

2019 yılında profesyonel sözleşme imzalanan Yiğit'in Manisa ekibiyle 31 Mayıs 2022'ye kadar kontratı bulunuyor.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 maça çıkan ve 57 dakika görev alan Yiğit, U16 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

Senin için hazırladığımız haberler