Busenaz Sürmeneli Fenerbahçe'de!

16.02.2024 - 12:27 | Son Güncellenme: 16.02.2024 - 14:01

Fenerbahçe, Trabzonspor'dan ayrılan olimpiyat, dünya ve Avrupa şampiyonu milli boksör Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattı. İşte detaylar...

Busenaz Sürmeneli Fenerbahçe'de!

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe, yıllardır formasını giydiği Trabzonspor'dan ayrılan 25 yaşındaki milli boksör Busenaz Sürmeneli'yi kadrosuna kattığını duyurdu.

"Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ne hoş geldin"

Sarı lacivertli kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda; "Dünyanın En Büyük Spor Kulübü’ne hoş geldin Olimpiyat Şampiyonu Busenaz Sürmeneli" ifadelerini yer verildi.   
 

Paylaşımda, Türk boks tarihinin olimpiyat altın madalyası kazanan sporcusu olan Busenaz Sürmeneli'nin başarılarının yer aldığı videoya da yer verildi.

"Türkiye'ye ilk ve tek altın madalyayı kazandıran milli boksör"

Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinde yer alan açıklamada ise Busenaz Sürmeneli'nin transfer için şu ifadelere yer verildi:

"Olimpiyatlara en çok sporcu gönderen Kulübümüz, Türk sporuna ve sporcusuna yaptığı yatırımlara bir yenisini daha ekledi ve olimpiyatlarda boks branşında Türkiye'ye ilk ve tek altın madalyayı kazandıran milli boksör Busenaz Sürmeneli’yi kadrosuna kattı.

"Sarı lacivertli forma altında başarılarına yenilerini eklemek için ringe çıkacak"

Elde ettiği çok sayıdaki ulusal ve uluslararası başarısını Avrupa ve Dünya Şampiyonluklarıyla taçlandıran ve Tokyo Olimpiyat Oyunlarında kazandığı altın madalya ile de Türk boks tarihine geçen Busenaz Sürmeneli, artık sarı lacivertli forma altında başarılarına yenilerini eklemek için ringe çıkacak.

Busenaz Sürmeneli’ye “Dünyanın En Büyük Spor Kulübüne hoş geldin” diyor, 2024 Paris Olimpiyatları başta olmak üzere mücadele edeceği tüm kulvarlarda sonsuz başarılar diliyoruz.

Senin için hazırladığımız haberler