Antwerp - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

04.11.2021 - 10:09 | Son Güncellenme: 04.11.2021 - 23:01

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nun 4. haftasında Belçika ekibi Antwerp'e konuk olacak. Sarı lacivertlilerde hedef Avrupa Ligi'nde ilk 3 puan. Detaylar haberimizde...

Antwerp - Fenerbahçe maçı saat kaçta, hangi kanalda? (İlk 11'ler)

UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda henüz 2 puanı bulunan temsilcimiz Fenerbahçe'nin hedefi Royal Antwerp deplasmanında 3 puan. Sarı lacivertliler bu maçta puan kaybı yaşarsa gruptan çıkma şansı da zora girecek.

Antwerp - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

Anvers kentindeki Bosuil Stadı'nda oynanacak karşılaşma, TSİ 23.00'te başlayacak. Bosna Hersekli hakem Irfan Peljto müsabakada düdük çalacak. Karşılaşma Exxen dijital platformundan canlı yayımlanacak.

Antwerp - Fenerbahçe ilk 11'ler

Antwerp: Butez; Vines, Almeida, Bataille, De Laet; Yusuf, Verstraete; Gerkens, Fischer, Benson; Frey.

Fenerbahçe: Berke, Tisserand, Kim, Novak, Samuel, Mert Hakan, Sosa, Ferdi, Meyer, İrfan Can, Berisha.

3 maçta 2 beraberlik, 1 yenilgi

Grupta iki beraberlik ve bir mağlubiyet yaşayan Fenerbahçe, 2 puanla 3. sırada yer alıyor. Eintracht Frankfurt (1-1) ve Royal Antwerp (2-2) ile berabere kalan sarı-lacivertliler, Olympiakos'a ise 3-0 yenildi.

Fenerbahçe, rakibini mağlup ederek bu sezon Avrupa Ligi gruplarında ilk galibiyetini almaya çalışacak. 

1 puanı Fenerbahçe'den aldılar

D Grubu'nda bir beraberlik ve iki mağlubiyet sonucunda hanesine 1 puan yazdırabilen Royal Antwerp ise dördüncü ve son sırada yer alıyor. Belçika ekibi 1 puanı ise temsilcimiz Fenerbahçe'den aldı. (Kadıköy'deki maç 2-2 bitmişti)

Fenerbahçe'de 5 eksik

Sarı-lacivertli takımda Konyaspor maçında sakatlanan Altay Bayındır, Enner Valencia ve Luiz Gustavo Royal Antwerp maçında forma giyemeyecek. Çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Serdar Aziz ile Mesut Özil de karşılaşmanın kadrosuna dahil edilmedi.

Senin için hazırladığımız haberler