Fenerbahçe Beko İspanyol zincirini kırabilecek mi?

12.01.2021 - 16:16 | Son Güncellenme: 12.01.2021 - 16:18

THY EuroLeague’de çıkışa geçen Fenerbahçe Beko, çift maç haftasının ilk etabında TD Systems Baskonia ile karşı karşıya gelecek. Sarı Lacivertliler, bu karşılaşmada hem galibiyet serisini devam ettirmek hem de bu sezon ilk kez bir İspanya takımını yenmek istiyor.

Fenerbahçe Beko İspanyol zincirini kırabilecek mi?

HABER – AJANSSPOR

THY EuroLeague’de bu hafta bir çift maç haftası daha yaşanacak.

Temsilcilerimizden Fenerbahçe Beko, bu akşam saat 20.45’te TD Systems Baskonia’yı Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda konuk edecek. Mücadeleyi Slovenya’dan Damir Javor, Sıribstan’Dan Milivoje Jovcic ve Almanya’dan Anne Panther hakem üçlüsü yönetecek.

Bir seriye devam bir seriye son isteği

Fenerbahçe Beko, son haftalarda çıkışa geçti.

Daha önce sahasında art arda Olympiakos ve LDLC ASVEL Villeurbanne’ı yenen Sarı Lacivertliler, geçtiğimiz hafta Lorenzo Brown’ın son saniye basketiyle Kızılyıldız’ı deplasmanda 73-71 mağlup etmiş ve bu sezon ilk kez art arda 3 galibiyet almıştı. Temsilcimiz, Baskonia karşısında elde edeceği galibiyetle hem yakaladığı seriyi devam ettirip çıkışını sürdürmek hem de bu sezon ilk kez bir İspanya takımını yenmek istiyor. Fener, sezonun ilk yarısında, İspanya’da oynanan Baskonia maçını 86-68 kaybetmişti. Yine İspanya’da Real Madrid’e 94-74, Barcelona’ya ise 97-55 mağlup olan temsilcimiz, kendi sahasında da Valencia’ya 90-86 yenilmişti.

Öte yandan Fenerbahçe Beko’da koronavirüse yakalanan ve ismi açıklanmayan oyuncu, bu akşam salonda olamayacak. Kulüpten yapılan açıklamada, evinde izolasyon ve tedavi sürecinin devam ettiği belirtilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler