Fenerbahçe Becao'yu KAP'a bildirdi! İşte transferin detayları

20.07.2023 - 20:20 | Son Güncellenme: 20.07.2023 - 22:54

Fenerbahçe, Udinese'den transfer ettiği Rodrigo Becao'nun sözleşme detaylarını ve ödenecek bonservis bedelini KAP'a bildirdi. İşte tüm detaylar...

Fenerbahçe Becao'yu KAP'a bildirdi! İşte transferin detayları

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, transfer çalışmalarına devam ediyor. Kadrosuna yaptığı takviyeler ile dikkat çeken Ali Koç yönetimi, bir futbolcuyu daha Sarı-Lacivertli renklere bağladı.

KAP'a bildirildi

Fenerbahçe, Udinese'den transfer ettiği Rodrigo Becao'yu resmen açıkladı. Sarı-Lacivertliler, Becao'nun transfer detayları ve sözleşme bilgisini Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildirdi.

Kulüpten hoş geldin paylaşımı

Fenerbahçe, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ailemize hoş geldin Rodrigo Becao" ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Kulüpler Birliği kararını verdi! Ali Koç...
Habere Git

İşte Becao'nun bonservisi

Rodrigo Becao için Fenerbahçe'nin ödeyeceği bonservis bedeli belli oldu. Ali Koç yönetimi, 27 yaşındaki stoper için Udinese'ye 8.312.500 Euro ödeme yapacak. 

KAP'a yapılan bildiride, "Profesyonel futbolcu Rodrigo Nascimento França (Becao)'nın transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Udinese Calcio kulübüne toplam transfer bedeli olan 8.312.500 Avro 3 sene içerisinde 5 eşit taksitle ödenecektir. FIFA talimatları gereği doğacak olan dayanışma katkı bedelleri taraflarca yarı yarıya paylaşılacaktır" denildi.

İlgini Çekebilir
Zaha olmazsa Ekambi gelecek!
Habere Git

28 maçta 11 sarı kart, 1 kırmızı kart

Geçtiğimiz sezon Udinese formasıyla 28 resmi müsabakaya çıkan Rodrigo Becao, 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Tecrübeli savunmacı, 11 maçta sarı kart, 1 mücadelede ise direkt kırmızı kart gördü.

"Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum"

Sarı-Lacivertli kulüpte ilk açıklamasını yapan Rodrigo Becao, "Çok mutluyum. Fenerbahçe gibi büyük bir takıma imza attıktan sonra zaten başka bir duygu hissetmeniz mümkün değil. Bu forma ile pek çok kupa kazanmayı umuyorum. Fenerbahçe taraftarlarını yakında statta görmeyi umuyorum" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler