Son Dakika | Fenerbahçe, Bayrampaşaspor'u Satın Alacak Mı? Resmi Açıklama Geldi

22.04.2023 - 18:13 | Son Güncellenme: 22.04.2023 - 18:22

Son dakika spor haberi: Fenerbahçe'nin pilot takım projesi kapsamında satın almak istediği 3. Lig takımı Bayrampaşaspor'dan süreçle ilgili resmi açıklama geldi. Detaylar haberimizde...

Son Dakika | Fenerbahçe, Bayrampaşaspor'u Satın Alacak Mı? Resmi Açıklama Geldi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe'nin pilot takım projesi kapsamında satın almak için görüşmelere başlandığı TFF 3. Lig ekibi Bayrampaşaspor'dan açıklama geldi. 

Radyospor'a konuştu

Radyospor'da Salim Manav'ın canlı yayın konuğu olan Bayrampaşaspor Teknik Direktörü Engin Korukır, "Bayrampaşaspor'da bu sezon ligde kalma mücadelesi veriyoruz. Hafta sonunda sahamızda Kahraman FK ile oynayacağız, kazanarak derin bir nefes almak istiyoruz. Amacımız bu sezon ligde kalmak. Darıca Gençlerbirliği'nin eski başkanı Arif Gülen'in şike iddiasıyla ilgili açıklamaları vardı, bununla ilgili süreç devam ediyor. Birkaç kulübünde bu konuyla ilgili başvurusu olduğunu da biliyoruz" dedi. 

Fenerbahçe teklif yaptı

Fenerbahçe'nin Bayrampaşaspor'u pilot takım projesi ile ilgili satın alma girişimi hakkında ise Korukır, "Fenerbahçe, Bayrampaşaspor'u satın almak için teklif yaptı. Bu süreç bizden önce gelişmiş ancak imza aşamasında anlaşma olmamış. İlerleyen süreçte neler yaşanacak bekleyip görmek lazım" ifadeleri kullandı. 

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye kötü haber! Eden Hazard'ın yeni adresi belli oldu
Habere Git

Bayrampaşaspor'un ligdeki durumu

TFF 3. Lig'de 28 haftalık süreçte 5 galibiyet, 10 beraberlik ile 12 mağlubiyet elde eden Bayrampaşaspor 25 puanla 15. sırada yer alıyor. Bayrampaşa yarın saat 15.00'de lider Karaman FK'yı konuk edecek.

Senin için hazırladığımız haberler