Fenerbahçe, Barcelona'dan Emre Demir'i Transfer Etti

28.01.2023 - 21:44 | Son Güncellenme: 28.01.2023 - 21:56

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Kayserispor'dan ayrılarak La Liga devi Barcelona altyapısına transfer oaln genç oyuncu Emre Demir'i transfer etti. Detaylar...

Fenerbahçe, Barcelona'dan Emre Demir'i Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, kadrosuna yeni genç yıldız adayını dahil ediyor. Sarı-Lacivertliler, Kayserispor'dan Barcelona'ya transfer olan Emre Demir'i kadrosuna kattı. Detaylar...

Emre Demir Fenerbahçe'de

Relevo'da yer alan habere göre, Fenerbahçe, Barcelona forması giyen 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu transfer etti. Genç oyuncu kısa süre içinde Türkiye'ye gelerek Sarı-Lacivertli ekiple sözleşme imzalayacak.

Kadro dışı kaldı

Barcelona B takımı maçtan önce transfer görüşmesi yapan genç oyuncu Emre Demir'i kadro dışı bıraktığını duyurdu. Genç oyuncunun süresiz olarak kadro dışı kaldığı duyuruldu.

Kayserispor'dan Barcelona'ya

1 Temmuz 2022 yılında Kayserispor'dan Barcelona altyapısına transfer olan Emre Demir, Katalan ekibinde transfer olan üçüncü Türk oyuncu olmayı başardı. A Takım da ise henüz forma giyemedi. Daha önce ise Rüştü Reçber ve Arda Turan transfer olmuştu. Emre Demir için Katalan ekibi 2 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

Emre Demir istatistikleri

Kayserispor formasıyla 38 maçta 4 gol atan Demir,  2 asist yapmayı başarmıştı. 19 yaşındaki orta saha oyuncusu, daha sonra transfer olduğu Barcelona Atletic formasıyla yalnızca 2 maçta 24 dakika şans bulabildi. Demir, gol atma şansı elde edemedi.

Senin için hazırladığımız haberler