Fenerbahçe ayrılığı duyurdu! Melih Bostan resmen Konyaspor'da

01.08.2024 - 18:31 | Son Güncellenme: 01.08.2024 - 18:35

Son dakika | Süper Lig ekibi Konyaspor, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Melih Bostan'ı transfer etti. İki kulüp de resmi açıklamayı yaptı. İşte detaylar.

Fenerbahçe ayrılığı duyurdu! Melih Bostan resmen Konyaspor'da

AJANSSPOR HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Trendyol Süper Lig ekibi Konyaspor, transfer çalışmalarına hız verdi. Yeşil-Beyazlılar, Fenerbahçe'nin genç futbolcusu Melih Bostan'ı renklerine bağladı.

Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe'den yapılan açıklamada, "Futbol Akademimizden yetişen oyuncularımızdan Melih Bostan, geri alma opsiyonu kulübümüzde olmak şartı ile Konyaspor’a transfer olmuştur. Genç futbolcumuza yeni sezonda başarılar diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

3 yıllık sözleşme

Konyaspor'dan yapılan transfer açıklamasında ise şunlar kaydedildi: "Konyaspor'umuz, genç hücum oyuncusu Melih Bostan ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Stadyumumuzda yer alan Konyaspor Müzesi'nde yapılan imza töreninde, Futbol Şube Sorumlularımızdan Yusuf Küçükbakırcı hazır bulundu. Melih, takımımızda 91 numaralı formayı terletecek"

Bostan: "Pazartesi günü takımımızla ilk antrenmana çıkacağım"

İmza töreninden sonra konuşan Melih Bostan, "Konyaspor gibi büyük bir camiaya geldiğim için gerçekten çok mutluyum. Güzel bir aile ortamı olduğunu hissedebiliyorum. Pazartesi günü takımımızla ilk antrenmana çıkacağım. Heyecanlıyım. İnşallah hem kendim hem de kulübümüz adına çok güzel bir sezonu geride bırakırız. Taraftarımızı mutlu etmek istiyoruz" dedi.

Küçükbakırcı: "Sağ bek mevkiisi için şu günlerde çaba harcıyoruz"

Konyaspor Futbol Şube Sorumlusu Yusuf Küçükbakırcı, "Melih, genç ve yetenekli bir futbolcu. Konyaspor'umuzda başarılı olacağına inanıyorum. Transfer noktasında çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle sağ bek mevkiisi için şu günlerde çaba harcıyoruz. İnşallah en kısa zamanda bu transferi bitirmek istiyoruz." diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler