Fenerbahçe Opet - Tenerife La Laguna: 3-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

06.12.2022 - 19:41 | Son Güncellenme: 06.12.2022 - 20:02

Son dakika | Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe Opet, Tenerife La Laguna karşısında 3-0 kazandı. Maç sonucu, setler ve yazılı özet.

Fenerbahçe Opet - Tenerife La Laguna: 3-0 (Maç Sonucu - Yazılı Özet)

AJANSSPOR HABER

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi'nde heyecan, grup aşamasının ilk mücadeleleri ile başladı. Temsilcimiz Fenerbahçe Opet, D Grubu'nda Tenerife La Laguna ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, İspanyol rakibi karşısında 3-0 kazanmayı başardı.

Zirveye yerleşti

Fenerbahçe Opet, Tenerife La Laguna karşısında aldığı galibiyet ile CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nun zirvesine yerleşti. Kesin sıralama için Sarı-Lacivertliler, grubun diğer üyeleri Stuttgart ile LKS Lodz'un aralarında oynayacakları maçın sonucunu bekleyecek.

LKS Lodz - Stuttgart maçı ne zaman, saat kaçta?

LKS Lodz ile Stuttgart arasında oynanacak CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu maçı 7 Aralık 2022 Çarşamba günü (yarın) saat 20.00'de başlayacak.

İlgini Çekebilir
İşte Filenin Sultanları'nın yeni hocası! Guidetti'nin en büyük rakibi
Habere Git

İyi başladı, 2. set tıkandı

Tenerife La Laguna karşısında maça iyi başlayan Fenerbahçe Opet, mücadelenin ilk setini 25-17 kazandı. Karşılaşmanın ikinci setinde zorlanan Sarı-Lacivertliler, 2 kere uzayan bölümü 27-25 önde tamamladı.

Maçın sonuna damga vurdu

Maçın sonunda ağırlığını koyan Fenerbahçe Opet, rakibi karşısında etkili hücum setleri kullandı. Başarılı savunma ile İspanyollar'ı 14 sayıda tutmayı başaran Sarı Melekler, son seti 25-14 kazandı.

Sezona kupayla başladı

Sezonun başında Fenerbahçe Opet, Kadınlar Şampiyonlar Kupası'nda VakıfBank ile karşı karşıya geldi. Sarı-Lacivertliler, rakibini 3-0 yenerek Şampiyonlar Kupası'nın sahibi oldu. Fenerbahçe Opet, böylece sezonu kupayla açtı.

İlgini Çekebilir
Efeler Ligi'nde 11. hafta sona erdi!
Habere Git

Sultanlar Ligi'nde dördüncü

Sultanlar Ligi'nde geride kalan 9 maçta 6 galibiyet, 3 mağlubiyet alan Fenerbahçe Opet, topladığı 19 puan ile 4. sırada yer aldı. Ligin zirvesinde Eczacıbaşı Dynavit bulunurken, 2. sırada VakıfBank var. 3. ise THY.

Fenerbahçe Opet'in son 5 maçı

Oynadığı son 5 maçta 4 galibiyet elde eden Fenerbahçe Opet, 1 maçı kaybetti.

  • Galatasaray 0-3 Fenerbahçe Opet
  • Fenerbahçe Opet 3-0 Aydın Büyükşehir Belediye
  • Kuzey Boru Gençlik 3-2 Fenerbahçe Opet
  • Fenerbahçe Opet 3-1 Çukurova Belediyesi
  • Fenerbahçe Opet 3-0 Tenerife La Laguna
Senin için hazırladığımız haberler