Fenerbahçe, Avrupa liglerinde çıktığı tüm maçları kazanan tek takım oldu

02.10.2023 - 08:51 | Son Güncellenme: 02.10.2023 - 08:56

Fenerbahçe, sahasında Çaykur Rizespor'u 5-0 ile geçti. Kanarya bu sonuçla Avrupa liglerinde çıktığı tüm karşılaşmalardan galip ayrılan tek takım oldu.

Fenerbahçe, Avrupa liglerinde çıktığı tüm maçları kazanan tek takım oldu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'e hızlı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, Çaykur Rizespor engelini de geçti ve 7'de 7 ile yoluna devam etti. Bu sonuçla Kanarya, 5 büyük lig ve Süper Lig ele alındığında ligde oynadığı tüm maçları da kazanan tek takım olmaya devam etti.

Namağlup Fener

Fenerbahçe, ligdeki 7. maçından da galip ayrılmayı başardı. Kanarya, bu mücadelelerde rakip fileleri 18 kez havalandırmayı başarırken, kalesinde yalnızca 3 gole izin verdi. Sarı-Lacivertliler bu sonuçla Avrupa'da tüm maçlarını kazanararak yola devam eden tek takım olmayı sürdürdü.

Manchester City ve Inter yenildi

Avrupa'nın 5 büyük ligi ve Süper Lig'de henüz puan kaybı yaşamayan ekipler arasında Fenerbahçe'nin yanı sıra Guardiola'nın Manchester City'si ve Inzaghi'nin Inter'i yer alıyordu. Inter hafta içinde evinde Sassuolo'ya yenilerek ilk puan kaybını yaşamıştı.

İlgini Çekebilir
Okan Buruk'un ManU maçındaki en büyük kozu belli oldu!
Habere Git

Puan kaybı yaşamayan tek takım Fenerbahçe

Manchester City ise dün Wolverhampton deplasmanından 2-1 mağlup ayrıldı. Fenerbahçe, ligde henüz puan kaybı yaşamamış tek takım olarak yoluna devam ediyor.

14 maçlık galibiyet serisi

Fenerbahçe, ligde yoluna kayıpsız devam ederken, Avrupa'da oynadığı karşılaşmalarda da henüz beraberlik veya mağlubiyet yüzü görmedi. UEFA Konferans Ligi ön elemeleri ve ilk grup maçları itibarıyla Sarı-Lacivertliler oynadığı son 14 maçtan da sahadan galip ayrılmayı başardı.

Sıradaki rakipler kimler?

Fenerbahçe, Perşembe günü UEFA Konferans Ligi'nde Spartak Trnava'ya konuk olacak. Avrupa'da 2'de 2 yapma peşinde olan temsilcimiz, hafta sonunda ise Süper Lig'de Kasımpaşa ile karşılaşacak.

İlgini Çekebilir
"Oyuncuların ve yönetimin yakasını bırakalım"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler