Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

28.02.2022 - 10:36 | Son Güncellenme: 28.02.2022 - 18:58

Avrupa'ya veda eden Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı yenip ligdeki çıkışını sürdürmek istiyor. Arda Güler'in ilk 11 oynayacağı maçta F. Bahçe 3'te 3 yapmak istiyor. Detaylar haberimizde...

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'de 27. haftanın kapanış maçında Kasımpaşa'ya konuk olacak. Ligde son 2 maçını kazanan ve bu süreçte Arda Güler'e şans veren sarı lacivertlilerde genç yetenek bugün ilk 11'de oynayacak.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacak. Müsabaka saat 20.00'da başlayacak. Kasımpaşa-Fenerbahçe maçı beIN Sports'dan naklen yayınlanacak.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının hakemi kim?

Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasını Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını ise Ceyhun Sesigüzel ve Mehmet Kısal yapacak. Mücadelenin 4. hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçının VAR hakemi kim?

Kasımpaşa-Fenerbahçe maçında VAR hakemi olarak Özgür Yankaya görev alacak. AVAR'da ise Ali Saygın Ögel ile Ali Yılmaz olacak.

Kasımpaşa Fenerbahçe maçı sakat ve cezalılar

Fenerbahçe, Kasımpaşa deplasmanında 4 futbolcusundan yararlanamayacak.

Sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Filip Novak, Luiz Gustavo ve Ferdi Kadıoğlu, maçta forma giyemeyecek.

Bu isimlerin yanı sıra bel ağrıları devam eden ve çalışmalarını takımdan ayrı sürdüren Mesut Özil'in de karşılaşmada oynaması beklenmiyor.

İrfan Can Kahveci sınırda

Fenerbahçe'de İrfan Can Kahveci, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sakatlığını atlatan İrfan Can, süre alması ve kart görmesi durumunda ligin 28. haftasındaki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Kasımpaşa'da ise Umut Bozok, Rayane Aabid, Doğucan Haspolat, Mortadha Ben Ouanes ve Hadergjonaj karşılaşmada da sarı kart görürse, 28. haftadaki Göztepe maçında cezalı duruma düşecek.

Kasımpaşa Fenerbahçe 38. randevuda

Fenerbahçe ile Kasımpaşa, Süper Lig tarihinde 38. kez karşılaşacak.

İki ekip arasında geride kalan 37 maçtan 29'unu Fenerbahçe, 4'ünü Kasımpaşa kazandı, 4 müsabaka da berabere sonuçlandı. Fenerbahçe'nin lig maçlarındaki 89 golüne, Kasımpaşa 35 golle yanıt verdi.

Sezonun ilk yarısında Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Fenerbahçe 2-1 kazanmıştı.

Kasımpaşa Fenerbahçe  11'ler

Kasımpaşa: Ertuğrul Taşkıran, Hadergjonaj, Donk, Tarkan Serbest, Evren Eren Elmalı, Doğucan Haspolat, Aabid, Fall, Hajradinovic, Ahmet Emin Engin, Umut Bozok. (muhtemel)

Fenerbahçe: Altay, Kim, Serdar Aziz, Szalai, Zajc, Crespo, Osayi, Arda, İrfan Can, Rossi, Berisha

Kasımpaşa Fenerbahçe İddaa oranları

Süper Lig'in 27. hafta maçı olan Kasımpaşa-Fenerbahçe karşılaşmasının iddaa oranları belli oldu. 
Karşılaşmada Kasımpaşa galibiyetine 2.23 oran, beraberliğe 2.95, Fenerbahçe'nin galibiyetine ise 2.39 oran veriliyor.

Mücadelede 1,5 Alt gol oranı 3.15, 2,5 Alt oranı 1.81, 3,5 Alt oranı 1.31 olarak belirlenirken, 1,5 Üst oranı 1.18, 2,5 Üst oranı, 1.62, 3,5 üst oranı 2.44 oldu.

Senin için hazırladığımız haberler