Fenerbahçe, Genç Sol Bek Oyuncusu Jayden Oosterwolde İle Anlaştı

17.01.2023 - 08:36 | Son Güncellenme: 17.01.2023 - 09:04

Süper Lig ekiplerinden Fenerbahçe, Parma forması giyen Hollandalı genç oyuncu Jayden Oosterwolde'yi transfer etmek için girişimlerini sürdürüyor. Detaylar...

Fenerbahçe, Genç Sol Bek Oyuncusu Jayden Oosterwolde İle Anlaştı

AJANSSPOR HABER

Ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte Fenerbahçe'de takıma takviye için görüşmeler sürüyor. Hücum bölgesini öncelik olarak gören Sarı-Lacivertlilerde gündeme sol bek oyuncusu geldi. Kanarya, Parma forması giyen Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmak için girişimlere başladı. Detaylar...

Genç sol bek oyuncusunda işlem tamam

TFF’nin 21 yaş altı yabancı oyunculara sunduğu 3 kişilik kontenjanı kullanmak isteyen Fenerbahçe, Serie B ekiplerinden Parma forması giyen Hollandalı oyuncu Jayden Oosterwolde'yi kadrosuna katmak istiyor. Fanatik'te yer alan habere göre, Kanarya, oyuncuyla anlaşma sağladı. Kulüple pazarlık ise sürüyor.

Bonservisi verilmek istenmiyor

Fenerbahçe'ye transfer olmak isteyen Jayden Oosterwolde, Türkiye'den haber beklemeye devam ediyor. Parma ise oyuncuyu bonservisiyle göndermek istemiyor. Sezon sonuna kadar kiralamak isteyen İtalyan ekibi Serie A'ya çıkması durumunda Hollandalı oyuncuya takımda yer vermek istiyor. 

İlgini Çekebilir
ÖZEL - Fenerbahçe maçı öncesi şok! 2 kadro dışının perde arkası
Habere Git

Fenerbahçe, opsiyonlu kiralamak istedi

Parma'nın Jayden Oosterwolde'yi kadrosunda tutmak istemesi sonrası Fenerbahçe, genç sol beki satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürdüğü iddia edildi. Teknik direktör Jorge Jesus, bek oyuncunusu kadrosuna görmek istiyor.

Ezgjan Alioski'nin yerine gelecek

Fenerbahçe'nin sezon sonuna kadar kiralık olarak kadrosuna kattığı Ezgjan Alioski ile yollarını ayıracağı iddia edildi. Sarı-Lacivertlilerde bu sezon 11 karşılaşmada forma giyen 30 yaşındaki bek oyuncusu 1 gol ve 1 asist yapma başarısı elde etti. Tecrübeli oyuncu Suudi Arabistan ekibi  Al-Ahli'den kiralık olarak gelmişti.

Haji Wright ısrarı sürüyor

Takıma golcü oyuncu transferi yapmak isteyen Fenerbahçe, Antalyaspor'un genç golcüsü  Haji Wright'ı kadrosuna katmak için görüşmelerini sürdürüyor. Sarı-Lacivertliler yeni teklifle Akdeniz ekibinin kapısını çalacağı iddia edildi. Kırmızı-Beyazlı ekip  Haji Wright için 10 milyon euro bonservis beklediğini yineledi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçeli yıldıza piyango! Alman devi...
Habere Git

İki alternatif var

Haji Wright'ın transferinde olumsuz haber alınması durumunda iki alternatif belirlendi. Fenerbahçe, Alferdo Morelos ve Moussa Dembele ile temaslarını sürdürmeye devam ediyor. Sarı-Lacivertliler, iki oyuncu için mali şartlarını da düşürmeye çalıştığı iddia edildi.

Senin için hazırladığımız haberler