Fenerbahçe Alagöz Holding, Basketbol Süper Ligi'nde namağlup şampiyon!

17.04.2024 - 22:05 | Son Güncellenme: 17.04.2024 - 22:24

ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Alagöz Holding, ÇBK Mersin'i 80-56 yenerek sezonu namağlup şampiyonlukla tamamladı. İşte maçın özeti...

Fenerbahçe Alagöz Holding, Basketbol Süper Ligi'nde namağlup şampiyon!

Fenerbahçe Alagöz Holding, Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni namağlup şampiyonluk ile tamamladı. Sarı-Lacivertli ekip final serisi üçüncü maçında deplasmanda ÇBK Mersin'i 80-56 yendi ve seride 3-0 üstün geldi. 

Fenerbahçe Alagöz Holding şampiyon oldu

Fenerbahçe Alagöz Holding, ING Basketbol Süper Ligi play-off final serisinde ÇBK Mersin ile karşılaştı. Maçta ilk çeyreği 21-17, ilk yarıyı ise 38-30 önde tamamlayan Sarı-Lacivertli ekip karşılaşmayı 24 sayı farkla 80-56 kazandı. Final serisinde rakibini 3-0 mağlup eden Fenerbahçe şampiyon oldu. 

Basketbol Süper Ligi'nde namağlup şampiyon Fenerbahçe

Play-off final serisinde ÇBK Mersin'i 3-0 yenen Fenerbahçe Alagöz Holding bu sezon ING Kadınlar Basketbol Süper Ligi'ni namağlup şampiyonlukla tamamladı. Sarı-Lacivertli ekip bu şampiyonluk ile üst üste 6., toplamda ise 18. şampiyonluk kupasını evine götürdü. 

İlgini Çekebilir
İtalyan devinden Fenerbahçeli yıldıza kanca!
Habere Git

Fenerbahçe bu sezon 4 kupa kazandı

Fenerbahçe Alagöz Holding bu sezona FIBA Kadınlar Süper Kupa'yı kazanarak 'merhaba' dedi. Son olarak ligde de şampiyon olan Sarı-Lacivertli ekip ayrıca Türkiye Kupası ve FIBA Kadınlar Euroleague'de de şampiyon olarak bu sezon toplamda 4 kupa kazandı.

Senin için hazırladığımız haberler