Fenerbahçe 6 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı!

01.01.2024 - 12:22 | Son Güncellenme: 01.01.2024 - 12:32

Bu sezon şampiyonluk hasretine son vermek isteyen ve transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe 6 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. Detaylar.

Fenerbahçe 6 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı!

Hem UEFA Avrupa Konferans Ligi hem de Trendyol Süper Lig'de yoluna emin adımlarla ilerleyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek için transfer çalışmalarına devam ediyor. Ara dönemde üç takviye yapacak olan Kanarya, yabancı kontenjanını boşaltmak zorunda.

Sabah'ta yer alan habere göre; bu kapsamda planlamalarını yapan Fenerbahçe, 4 yıldız isimle yollarını ayırma kararı aldı. İşte o isimler ve tüm detaylar...

Süper Lig'de zirveyi elinde tutan Fenerbahçe, sezonun ikinci bölümünde de koltuğu kaybetmemek için kadrosunu güçlendirme çalışmalarına başladı.

İlgini Çekebilir
Sözleşmesini uzatmadı, Fenerbahçe'ye önerildi
Habere Git

Stopere Çağlar Söyüncü, 6 numaraya Rade Krunic

Devre arası transferinde stopere Çağlar Söyüncü ikna edilemezse yabancı bir isim düşünen yönetim, 6 numarada ise Krunic'i bitirmeye çalışıyor.

Teknik direktör İsmail Kartal, sol kanat için de Avrupa'dan bir isim bakılmasını istedi.

3 yabancı futbolcu transferi muhtemel görünen F.Bahçe'nin, yeni geleceklere yer açabilmek için kadrodaki bazı isimlerle vedalaşması gerekecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş'ta Ghezzal'ın kadro dışı bırakılma nedeni belli oldu! G.Saray örneği...
Habere Git

Fenerbahçe'de gönderilecekler belli oldu

14 yabancı hakkı dolu olan Kanarya'da başta Ryan Kent olmak üzere Miguel Crespo, Miha Zajc ve Lincoln gönderilecekler listesinde yer alıyor.

Batshuayi de yolcu

Fazla forma şansı bulamadığı için mutsuz olan Michy Batshuayi de gitmek istiyor.

Avrupa Şampiyonası'nda Belçika formasıyla EURO 2024'te forma giymeyi hedefleyen golcü futbolcu, iyi bir teklif alması halinde ayrılmayı planladığını yönetime bildirdi.

İlgini Çekebilir
Uğurcan Çakır bombasını duyurdular! Avrupa devi...
Habere Git

F.Bahçe cephesi oyuncuyu kaybetmek istemese de gelecek bonservis teklifine göre bir karar verecek.

Ryan Kent'e Ada'dan talip çıktı

Bir türlü beklenen patlamayı gerçekleştiremeyen Ryan Kent, bu sezon 15 maçta görev yaptı. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Hull City ile birlikte bazı Championship takımları kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Bartuğ Elmaz kiralık gidecek

Fenerbahçe'nin sezon başında Marsilya'dan 1.5 milyon Euro'ya transfer ettiği Bartuğ Elmaz, forma giymek istiyor. Orta sahaya bir takviye daha yapacak olan sarı-lacivertlilerde genç oyuncu iyice geri plana düşecek.

Daha fazla şans bularak kendini geliştirmesi istenen 20 yaşındaki futbolcunun 6 aylığına kiralanmasına sıcak bakılıyor. 27 yaşındaki sol kanat oyuncusunu Hull City ile birlikte bazı Championship takımları kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.

Senin için hazırladığımız haberler