Fenerbahçe 22 ve 23. transfer için atakta

26.01.2021 - 12:28 | Son Güncellenme: 26.01.2021 - 12:31

Fenerbahçe yaz transfer dönemi ile birlikte kadrosuna şu ana kadar 21 oyuncuyu dahil etti. Sarı lacivertliler İrfan Can Kahveci’nin yanı sıra mutlaka bir santrafor alarak transferi kapatmayı hedefliyor.

Fenerbahçe 22 ve 23. transfer için atakta

Barış ŞEHİRLİOĞLU - AJANSSPOR

Sportif Direktör Eme Belözoğlu'nun "Kalite, Fenerbahçe'nin olmazsa olmazıdır" sözüyle sezona başlayan Fenerbahçe, kadrosunu baştan aşağı değiştirdi. Vedat Muriç'i İtalyan takımı Lazio'ya, Jailson Marques Siqueira'ı Çin Kulübü Dalian Professional FC'ye satan sarı lacivertliler bu transferlerden 22 milyon Euro gelir elde etti. Çoğu bonservisi olmayan 18 yeni oyuncuyla yeni sezona giren Fenerbahçe'de kış transfer döneminde de hareketlilik sürüyor.

Apoel'den Macaristan Milli Takım stoperi Attila Szalai, Arsenal'dan dünya yıldızı 10 numara Mesut Özil ve Queens Park Rangers takımından kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'i renklerine bağlayan sarı lacivertliler, 22 ve 23. transfer için hedeflerini belirledi.

İrfan Can Kahveci için görüşme

Sarı lacivertliler, Galatasaray’ın uzun süredir uğraş verdiği ancak şu ana kadar başaramadığı İrfan Can Kahveci transferi için devreye girdi. İki kulüp yetkilileri kısa zaman içinde pazarlık masasına oturacak. Fenerbahçe ekonomik imkanları doğrultusunda bu transferi bitirmeye çalışacak.

23. transfer santrfor mu olacak?

Fenerbahçe bir yandan da santrfor transferi gerçekleştirmeyi planlıyor. Papiss Cisse ve Kemal Ademi ile yollarını ayırmayı düşünen sarı lacivertliler oyuncuların gelen teklifleri değerlendirmesini bekliyor. Fenerbahçe’nin santrfor için listesinde Porto’dan Moussa Marega, Hatayspor’dan Aaron Boupendza gibi isimler yer alıyor. Ancak, istenilen isimler konusunda hem maddi hem takıma uyumu konusunda soru işaretleri bulunuyor. Santrfor transferi hafta sonuna kadar netlik kazanacak.

Gidecek oyuncular

Fenerbahçe, Nabil Dirar ve Diego Perotti ile de sözleşmesini feshetmeyi istiyor. Sarı lacivertliler Dirar’ın Erzurumspor ile anlaşmasını beklerken Perotti’nin menajeri ile görüşerek yollar ayrılacak. Maurico Lemos’a teklifler gelmesine karşın oyuncunun ayrılmak istemediği öğrenildi.

Fenerbahçe'nin bu sezon transfer ettiği futbolcular şöyle:

Gökhan Gönül
Caner Erkin
Nazım Sangare
Mauricio Lemos
Marcel Tisserand
Jose Sosa
Diego Perotti
Enner Valencia
Dimitris Pelkas
İsmail Yüksek
Barış Sungur
Mbwana Samatta
Mame Thiam
Sinan Gümüş
Mert Hakan Yandaş
Filip Novak
Papiss Cisse
Kemal Ademi
Attila Szalai
Mesut Özil
Bright Osayi Samuel

Senin için hazırladığımız haberler