Fenerbahçe, 20 milyon Euro bekliyor!

12.09.2024 - 17:12 | Son Güncellenme: 12.09.2024 - 17:27

Fenerbahçe haberi: Trendyol Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, yıldız oyuncusunun transferinden 20 milyon Euro'yu kasasına sokmayı planlıyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, 20 milyon Euro bekliyor!

AJANSSPOR - HABER

Transfer çalışmalarını büyük oranda noktalayan Fenerbahçe, Portekizli teknik direktörü Jose Mourinho ve öğrencilerinin önderliğinde ligde ve Avrupa'daki yarışına odaklanmaya hazırlanıyor. Öte yandan Sarı-Lacivertli takımın, gelecek transfer dönemlerinde yıldız ismi için 20 milyon Euro gelir hedeflediği kaydedildi.

F.Bahçe transfer kararını verdi

Sözcü'de yer alan habere göre; Fenerbahçe, transfer döneminin son günlerinde Borussia Dortmund'un, daha önce ise Atletico Madrid'in hedefinde yer alan milli yıldızı İsmail Yüksek için transfer kararını verdi.

Çıkan haberde Fenerbahçe'nin, Avrupa'nın dev ekiplerinin transfer radarında olan 25 yaşındaki milli orta sahası için 20 milyon Euro'luk bonservis geliri beklediği kaydedildi.

Talipleri arttı

Haber detayında Atletico Madrid ve Borussia Dortmund'un yanı sıra Fransa'dan Lyon ve Marsilya'nın da İsmail Yüksek ile ilgilendiği aktarıldı.

Yeni sözleşme kapıda

Bu gelişmeler üzerine Sarı-Lacivertli yönetimin, 25 yaşındaki yıldızın sözleşmesinde iyileştirme yapacağı ve 2027'de sona erecek sözleşmesini uzatmayı planladığı ifade edildi.

Fenerbahçe karnesi

İsmail Yüksek, bu sezon Fenerbahçe formasıyla 7 maçta sahaya çıktı ve 629 dakika forma giydi.

Senin için hazırladığımız haberler