Fenerbahçe'den "Fener Ol" kampanyası için özel yayın!

03.05.2019 - 22:57 | Son Güncellenme: 04.05.2019 - 10:42

Fenerbahçe'den "Fener Ol" kampanyası için özel yayın!

Sarı Lacivertli renklere gönül vermiş isimler ‘Fener Ol’ kampanyası için FB TV ekranlarında bir araya geldi. Spor Toto Süper Lig'de bu sezon istediği sportif başarıyı elde edemeyen ve başkan Ali Koç'un başlattığı "Fener Ol" bağış kampanyası için özel TV yayını yapıldı.

Fenerbahçe'de mali anlamda kurtuluş yolu olarak görülen ‘Fener Ol’ kampanyasında yeni gelişmeler yaşanıyor.

Galatasaray'lı taraftardan...

İlker Ayrık ile Fener Ol Özel' programında, başkan Ali Koç'a çocuklardan gelen mektupları ve bağışlar açıklandı. 14 yaşındaki Galatasaray taraftarı Demir Özdil'in, yaz boyunca çalışıp biriktirdiği 600 TL ile Fenerbahçe'ye yardım etmek istediği belirtildi.

Konya Siyah Çoraplar Derneği'nden Fener Ol kampanyasına destek geldi. Dernek başkanı yayına bağlanarak Ali Koç'un başlattığı Fener Ol kampanyasına 500 Bin TL bağışladıklarını belirtti.

YDA Group Başkanı Hüseyin Arslan da Fenerbahçe'ye  Fener Ol kampanyası kapsamında 500 bin TL bağışta bulundu.

Alex De Souza Sürprizi

Sarı Lacivertli renklere gönül vermiş isimler ‘Fener Ol’ kampanyası için FB TV ekranlarında bir araya geldi. Tuncay Şanlı, Mehmet Aurellio, Ali Güneş ve Samet Güzel'in konuk olarak bulunduğu programa, Fenerbahçe'nin efsanesi Alex De Souza programa Samet Güzel'in telefonundan görüntülü olarak katıldı.

Alex, taraftarlardan kampanyaya destek vermelerini istedi.

Samet Güzel'in firmasından 250 Bin TL

Samet Güzel'in sahibi olduğu şirket'in ortağı Murat Kapke programa katılarak yapacakları bağışı Samet Güzel'in açıklamasını istedi. Samet Güzel Fener Ol kampanyasına 250 Bin TL ile destek oldu.

Ali Koç yayına bağlandı

Fenerbahçe'de mali anlamda kurtuluş yolu olarak görülen ‘Fener Ol’ kampanyasında yeni gelişmeler yaşanıyor. Fenerbahçe kulübü başkanı Ali Koç bağış yayınına bağlanarak açıklamalarda bulundu."

"Bu gün özel bir gün"

Ali Koç: "Destekler her anlamda büyüyor. Hem banka havaleleri hem SMS olarak. Benimde söylediğim buydu herkesin çorbada tuzu olsun en yaşlısından en gencine. Bu gece çok keyifli geçti. Hep beraber omuz omuza bu kitlesel harekette başarılı olacağız belki de ülkemizin hiç görmediği rakama ulaşacağız. Bu gün özel bir gün doğum günüz hem de ulu önder M. Kemal Atatürk'ün kulübü ziyaret ettiği gün.  Söz konusu vatansa söz konusu Atatürk ise gerisi teferruattır. Atatük'ün hangi takımı tuttuğu değil kimin Atatürk'ün yolundan gittiği önemlidir."

Habertürk'ün haberine göre 4 saate yakın süren programda SMS ile yapılan bağışlar haricinde 1 milyon 900 bin TL toplandı.

Senin için hazırladığımız haberler