Feghouli'nin Bülent Korkmaz'la benzer kaderi!

13.08.2021 - 08:47 | Son Güncellenme: 13.08.2021 - 08:59

Birkaç gün öncesine kadar istenmeyen adam olan Sofiane Feghouli, İskoçya'da küllerinden doğdu. 1999'da kaptan Bülent de kadro dışı kalmış, sonrasında UEFA Kupası'nın mimarı olmuştu...

Feghouli'nin Bülent Korkmaz'la benzer kaderi!

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray'da Sofiane Feghouli sorunsalı... Sarı-kırmızılı takımda sözleşmesinin son yılına giren ve başkan Burak Elmas'ın dahi bizzat kulüp bulmasını istediği Sofiane Feghouli'ye, Fatih Terim tarafından da son iki resmi maçta süre verilmemişti. Artık gitti gidiyor gözüyle bakılan Cezayirli yıldızın ayrılığı beklenirken, tecrübeli oyuncu direnmeye karar verdi.

St. Johnstone ile oynanacak ikinci maçta kafileye alınan ve teknik direktör Fatih Terim'in belki de son şans olarak ilk 11'de görev verdiği Feghouli turu koparan golü kaydederek yeniden 'merhaba' dedi.

Maç sonrası Fatih Terim, yıldız oyuncuyla ilgili "Demek ki Feghouli'yle biraz sohbet etmemiz gerekiyormuş. Uzun zaman sonra bir sohbetimiz oldu. Feghouli'yi kazanabilirsek kazanacağız. İstediğim Feghouli olursa sevinirim de. Bazı arkadaşlarımızın performansından memnunum, bazılarının biraz daha yukarı çıkması lazım. Feghouli'nin daha da yukarı çıkması lazım. Oynarken de değişiklikler olabilir. Her şey değişebilir. Çok sayıda oyuncudan faydalanmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Bülent Korkmaz ile sonu kupa olmuştu

Feghouli'nin bu süreci Bülent Korkmaz'ın 1999-2000 sezonu başında yaşadığı süreci hatırlatıyor. Kaptan Bülent de sezon başında bir süre kadro dışında kalmış ancak sonrasında buzlar erimiş ve UEFA Kupası'nın baş mimarlarından olmuştu. Ayrıca kaptan Bülent de o dönem şimdiki Feghouli gibi 31 yaşındaydı.

Senin için hazırladığımız haberler