Feghouli: "Derbiden sonra bu reaksiyonu göstermemiz gerekiyordu"

25.11.2021 - 22:10 | Son Güncellenme: 25.11.2021 - 23:14

UEFA Avrupa Ligi E Grubu’nda Marsilya'yı 4-2 mağlup eden Galatasaray'da 3. golü kaydeden Sofiane Feghouli, maç sonu değerlendirmelerde bulundu.

Feghouli: "Derbiden sonra bu reaksiyonu göstermemiz gerekiyordu"

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nun 5. haftasında temsilcimiz Galatasaray Fransa temsilcisi Olimpik Marsilya'yı 4-2 mağlup etti. 

Mücadelede sarı-kırmızılılar adına üçüncü golü Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli kaydetti. Mücadelenin 64. dakikasında sahneye çıkan Feghouli, sol kanattan içeriye giren Kerem'in verdiği pasta arka direkte meşin yuvarlağı boş kaleye gönderdi.

31 yaşındaki futbolcu bu sezonki gol sayısını da 4'e çıkardı. 

"Lazio maçı süper bir maç olacak"

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Sofiane Feghouli "Çok çok mutluyum bu akşam elde ettiğimiz skordan dolayı. Derbiden sonra bu reaksiyonu göstermemiz gerekiyordu ve o reaksiyonu gösterdik. Çok daha farklı bir sonuç olabilirdi. İyi bir şekilde maçı bitirdik. Önceden çok fazla oynamıyordum, şimdi ise daha fazla süre bulabiliyorum. Kendi oyunu yansıtabilmem için daha fazla süre bulmam gerekiyor. Ayrıca genç bir takımız ve daha da iyi bir hale geleceğiz. Lazio maçı süper bir maç olacak. Biz de bunu bekliyoruz. Bütün futbolcular bu tür maçları beklerler. İyi bir sonuç alıp grubu lider bitireceğimizi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler