Feghouli dejavu yaşadı! Hangi maçlarda yok?

05.07.2020 - 21:45 | Son Güncellenme: 05.07.2020 - 21:48

Galatasaray'ın Cezayirli futbolcusu Sofiane Feghouli, Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü. Feghouli hangi maçları kaçıracak? Galatasaray'da şu ana kadar kaç kırmızı kart gördü?

Feghouli dejavu yaşadı! Hangi maçlarda yok?

DETAY HABER - AJANSSPOR

Galatasaray’ın yıldız isimlerinden Sofiane Feghouli, Trabzonspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gördü. Feghouli’nin kırmızı kart karnesinde bir detay dikkati çekti. Feghouli, hangi takıma karşı aynı kaderi yaşadı? Detaylar haberde…

Feghouli, Trabzonspor maçında kırmızı kart gördü

Trabzonspor ile Galatasaray arasında İstanbul’da oynanan maçta Feghouli, 32.dakikada rakibi Da Costa’ya yaptığı müdahalenin ardından kırmızı kart gördü.

Feghouli hangi maçlarda oynayamayacak?

Feghouli, direkt kırmızı kart gördüğü için takımını sonraki 2 maçta yalnız bırakacak. Feghouli, gelecek hafta Alanyaspor ile deplasmanda oynanacak maç ve bir sonraki hafta iç sahada yapılacak Ankaragücü karşılaşmasında sahada olmayacak.

Trabzonspor maçında dejavu yaşadı

Bu arada Feghouli, Galatasaray’da 2.kez kırmızı kart gördü. Futbolcu, 2017 yılı Ekim ayında yine bir Trabzonspor maçında kırmızı kart görmüştü. Bu maçta da gördüğü kırmızı kartla ile birlikte Trabzonspor maçlarında benzer bir kaderi yaşamış oldu.

Feghouli bu sezon kaç gol attı?

Öte yandan Sofiane Feghouli, Trabzonspor ile oynadıkları karşılaşmaya kadar, 33 maçta 7 gol 5 asistlik performans ortaya koymuştu. 

Senin için hazırladığımız haberler