Federer, 14 yaşındaki Baran ile maç yaptı

06.05.2015 - 11:18 | Son Güncellenme: 06.05.2015 - 11:18

Federer, kaldığı otelin İstanbul Boğazı'na bakan bahçesinde kurulan minyatür kortta, 14 yaşındaki Milli Tenisçi Okyanus Kolejleri öğrencisi Baran Cengiz'le gösteri maçı yaptı.

TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'na katılmak için İstanbul’a gelen Roger Federer bir basın toplantısı düzenledi.

Toplantının ardından, kaldığı otelin İstanbul Boğazı'na bakan bahçesinde kurulan minyatür kortta, 14 yaşındaki Milli Tenisçi Okyanus Kolejleri öğrencisi Baran Cengiz'le gösteri maçı yaptı. Kariyerinin henüz ilk basamaklarında bulunan genç sporcuyla karşılıklı bir süre raket sallayan Federer, başlama vuruşunu Okyanuslu Baran Cengiz ile gerçekleştirdi.

Baran Cengiz, bu yıl 20-26 Nisan 2015 tarihinde  15.si düzenlenen ve 15 ülkeden 128 sporcunun katıldığı, Adana Çukurova Cup’ta 14 Yaş Uluslararası Tenis Turnuvası'nda Turnuvayı kazanan sporcu olmuştu. Federer bu başarısından dolayı Baran Cengiz’i temsili maç öncesi tebrik etti.

Okyanuslu Baran Cengiz “Federer gibi bir isimle gösteri maçı yapmaktan duyduğum heyecanı kelimelerle anlatamıyorum, benim için çok önemli dakikalardı” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler