Son Dakika Transfer Haberi | İsmal Yüksek bombası! 8 milyon + bonus...

16.01.2024 - 08:44 | Son Güncellenme: 16.01.2024 - 10:36

Fenerbahçe'de Samet Akaydin ve Umut Nayir'in kiralık olarak takımdan ayrılmasının ardından sarı lacivertlilerin genç futbolcusu İsmail Yüksek'e teklif geldi. İşte detaylar...

Son Dakika Transfer Haberi | İsmal Yüksek bombası! 8 milyon + bonus...

Bu sezon 3 kulvarda mücadele eden Fenerbahçe, şimdiye kadar Leonardo Bonucci ve Rade Krunic'i kadrosuna katarken, Çağlar Söyüncü transferi için çalışmalarını sürdürüyor. Sarı lacivertlilerde kadroya katılan yeni yıldızların yanı sıra Samet Akaydin Panathinaikos'a, Umut Nayir ise Pendikspor'a kiralandı.

İsmail Yüksek için resmi teklif geldi

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de bu sezon 28 maçta 1 gol ve 4 asistlik başarılı peformansının yanı sıra, A Milli Takım'ın Euro 2024'e gitmesinde pay sahibi olan İsmail Yüksek için sarı lacivertli kulübe resmi teklif geldi.

Lyon'dan 8 milyon Euro + bonus teklifi

Haberde, Fransa Ligue 1'de düşme potasında yer alan Lyon'un, 24 yaşındaki orta saha oyuncusu için Fenerbahçe'ye 8 milyon Euro + bonus önerisi yaptığı kaydedildi.

Krunic geldi, ayrılığa sıcak bakıyor

Sarı lacivertli kulüp olan sözleşmesi 2027'de bitecek olan milli futbolcunun, oynadığı bölgeye Milan'dan Rade Krunic'in gelmesiyle forma şansı azalması nedeniyle ayrılığa sıcak baktığı ileri sürüldü.

Piyasa değeri 7.5 milyon Euro

Güncel piyasa değeri 7,5 milyon euro olan 24 yaşındaki futbolcu, geçtiğimiz sezon forma giydiği 31 maçta sergilediği 1 gol ve 1 asistlik performansıyla A Milli Takım'a yükselmeyi başardı. İsmail Yüksek milli formayı 12 maçta terletirken 1 gol ve 1 asistlik katkı yaptı.

 

Üç takımda kiralık forma giydi

2000 yılında Gölçükspor'dan Fenerbahçe altyapısına transfer olan İsmail Yüksek, Balıkesirspor, Adana Demirspor ve Bursaspor'da kiralık olarak forma giydi. 

Senin için hazırladığımız haberler