Fenerbahçe, Bursaspor'dan Hamza Baran Arıkan'ı istedi | Transfer haberi

21.06.2022 - 10:51 | Son Güncellenme: 21.06.2022 - 11:17

Geçtiğimiz sezon gelecek vadeden Jin-ho Jo ve İsak Vural gibi genç oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe, altyapı hamlesine devam ediyor. İşte detaylar...

Fenerbahçe, Bursaspor'dan Hamza Baran Arıkan'ı istedi | Transfer haberi

Jorge Jesus talepleri doğrultusunda ligde gelecek sezon şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da geleceğe yönelik yıldız adaylarını kadrosuna katmak için çaba harcıyor.

İsak ve Jin-Ho Jo transfer edilmişti

Geçtiğimiz sezon Benfica ve Barcelona altyapılarında forma giyen 2006 doğumlu İsak Vural ile birlikte Güney Kore'nin Jeonbuk H. takımından 19 yaşındaki Jin-Ho Jo'yu kadrosuna katan sarı lacivertliler,  bu kez Bursaspor'un genç sağ bekini transfer etmek için harekete geçti.

Kanarya, Hamza Baran Arıkan'a talip oldu

Hürriyet'te yer alan habere göre; Futbol altyapısını güçlendirmeye yönelik transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe Kulübü, Bursaspor’un 17 yaşındaki sağ bek oyuncusu Hamza Baran Arıkan’a talip oldu.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim golcü transferini bitiriyor! 2+1 yıllık sözleşme...
Habere Git

Uğur Kaan ile takas edilebilir

Bu sezon A takımda sadece 1 karşılaşmada forma giyen Hamza Baran’ın, geçen sezon Fenerbahçe’den yeşil beyazlı kulübe kiralık olarak gönderilen Uğur Kaan Yıldız’la takas edilmesinin söz konusu olduğu aktarıldı.

Ön libero da oynuyor

Sağ bekin yanı sıra ön libero bölgesindesinde de oynayabilen Bursa doğumlu genç futbolcu, Türkiye U17 Milli Takımı'nın formasını da 3 kez giydi.

Bursaspor tarihine geçti, Enes'i egale etti

16 yaş 1 ay 21 günlükken Eskişehirspor maçında ilk kez Bursaspor A takımı forması giyen Hamza Baran Arıkan, kulübün en genç yaşta profesyonel olmayı başaran futbolcusu unvanını aldı. Arıkan'dan önce Enes Ünal bu unvanı taşıyordu. Ünal, 16 yaş 3 ay 15 günlükken forma giymiş; uzun yıllar kulübün en genç futbolcusu olarak hatırda kalmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler