Fenerbahçe İstiyordu! Samet Akaydın'ın Bonservisi Belli Oldu | Transfer Haberleri

15.12.2022 - 12:04 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 12:23

Transfer haberleri... Süper Lig takımlarından Adana Demirspor, Fenerbahçe'nin istediği Samet Akaydın için bonservis bedelini belirledi. İşte detaylar.

Fenerbahçe İstiyordu! Samet Akaydın'ın Bonservisi Belli Oldu | Transfer Haberleri

2022 FIFA Dünya Kupası'nda verilen arada çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, bir yandan da ocak ayında kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Fenerbahçe 4 hazırlık maçını da kazandı

Sarı-lacivertli takım, Dünya Kupası arasında dört hazırlık maçı oynadı. Kanarya, LaLiga ekiplerinden Rayo Vallecano'yu 3-1, Villarreal'i 2-1, Alanyaspor'u 4-2 ve Salernitana'yı 3-0 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe kupada İstanbulspor ile karşılaşacak

Fenerbahçe, 20 Aralık Salı günü Türkiye Kupası beşinci tur mücadelesinde İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak. Saat 21.00'de başlayacak karşılaşmayı A Spor naklen yayınlayacak.

İlgini Çekebilir
Dünya Kupası'nda Beşiktaş, Galatasaray ve Fenerbahçe'yi geride bıraktı
Habere Git

Ligde rakip Trabzonspor

Sarı-lacivertli takım Samsunspor ile oynanacak maçın hemen ardından 24 Aralık Cumartesi günü ise Süper Lig'de Trabzonspor deplasmamına çıkacak. Saat 19.00'da başlayacak bu dev maçı beIN Sports HD 1 canlı olarak ekranlara getirecek.

Fenerbahçe'de gündem Samet Akaydın

Öte yandan Fenerbahçe, savunmasını güçlendirmek için de transfer çalışmalarına devam ediyor. Kanarya, Adana Demirspor'da forma giyen milli oyuncu Samet Akaydın ile prensipte anlaşmaya vardığı iddia edilmişti.

İşte F.Bahçe'nin Samet Akaydın için ödeyeceği bonservis ücreti

Fanatik'te yer alan habere göre; taraflar, son yapılan görüşmede her konuda el sıkıştı. Sarı-Lacivertliler'in 28 yaşındaki stoper için Akdeniz ekibine 4 milyon Euro bonservis ödeyeceği öğrenildi. Bu ödeme, taksitler halinde yapılacak. Samet'le de 3.5 yıllık sözleşme imzalanacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Aboubakar son aşamada! Transfer imzaya kaldı
Habere Git

Resmi açıklama bekleniyor

Başarılı defans oyuncusu, ara transfer döneminin başlayacağı 12 Ocak 2023'e kadar Adana Demirspor forması giymeye devam edecek. Transferle ilgili resmi açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Trabzonspor ve Galatasaray da ilgileniyordu

Bilindiği üzere, Fenerbahçe'nin dışında Trabzonspor ve Galatasaray'ın da Samet Akaydın ile ilgilendiği iddia edilmişti. Hatta Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe Samet Akaydın'ı transfer etmek istiyor. Ancak henüz anlaşamadık. Fenerbahçe'nin yanı sıra Galatasaray da oyuncuya talip" ifadelerini kullandı.

Samet Akaydın'ın tercihi Fenerbahçe

28 yaşındaki Samet Akaydın'ın ise tercihinin Fenerbahçe olduğu belirtiliyor. Sabah'ta yer alan habere göre oyuncu, "Jorge Jesus her futbolcuya şans veriyor. Üçlü defans oynaması ve rotasyon yapması önemli. Formayı adaletli dağıtıyor" diyerek tercihinin Fenerbahçe olduğunu söyledi. 

İlgini Çekebilir
Nikola Jokic'ten müthiş performans! Sezon rekoru kırdı...
Habere Git

Montella, Samet Akyadın'ı bırakmak istemiyor

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ise "En iyi Türk stoper" dediği Samet Akaydın'ın satışına karşı çıkıyor. Montella, yaptığı açıklamada "Tayyip Talha'yı satmak zorunda kaldık, ancak Samet Akaydın'ın gitmesini istemiyoruz, çünkü bakkala dönmek istemiyoruz. Sürekli al-ver yaparak başarılı olamayız" demişti. 

Samet Akaydın'ın 2024'ün sonuna kadar sözleşmesi var

İlk defa Dünya Kupası öncesi İskoçya ve Çekya ile yapılan hazırlık maçlarında Türkiye A Milli Takımı forması giyen Samet Akaydın'ın 2024 yılına kadar Adana Demirspor ile sözleşmesi bulunuyor. Sağ ve sol stoper oynayabilen 1 metre 90 santimlik  stoper, bu sezon Süper Lig'de 13 maçta oynadı. Trabzonspor maçında son dakikada gol atarak takımına galibiyet getirdi. 

Senin için hazırladığımız haberler