Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda İstanbulspor İle Karşılaşıyor

20.12.2022 - 09:16 | Son Güncellenme: 20.12.2022 - 09:29

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda Süper Lig temsilcisi İstanbulspor ile karşı karşıya geliyor. İşte Fenerbahçe-İstanbulspor maçıyla ilgili detaylar.

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası 5. Turunda İstanbulspor İle Karşılaşıyor

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe, Katar'da Arjantin'in şampiyonluğuyla sona eren 2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle lige verilen aranın ardından ilk maçına, Ziraat Türkiye Kupası 5. eleme turunda bu akşam konuk edeceği İstanbulspor karşısında çıkacak.

Fenerbahçe-İstanbulspor maçı A Spor'da

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde saat 21:00’de başlayacak mücadele A Spor'dan canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı ise hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Fenerbahçe üç kulvarda da iddiasını sürdürmek istiyor

2022 FIFA Dünya Kupası nedeniyle Spor Toto Süper Lig'e verilen araya lider giren, UEFA Avrupa Ligi'ndeki grubunu lider tamamlayıp son 16'ya kalan sarı-lacivertliler, başarısını Ziraat Türkiye Kupası'nda da sürdürmek istiyor.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin İsmail Yüksek'e önerdiği ücret! Memnun eden sözler
Habere Git

Fenerbahçe, 5. eleme turunda konuk edeceği Süper Lig ekiplerinden İstanbulspor'u elerse, son 16'ya kalarak bu kategoride de yoluna devam edecek.

Fenerbahçe'de eksikler

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetimindeki sarı-lacivertlilerde sakatlıkları bulunan Joao Pedro ve Arda Güler, bu maçta forma giyemeyecek.

Altay ve Alioski'nin durumu bugün belli olacak

Hafif sakatlıkları bulunan ve bireysel çalışmalarına devam eden kaleci Altay Bayındır ile Ezgjan Alioski'nin oynayıp oynamayacağı ise bugün belli olacak.

İlgini Çekebilir
Aslan'a yeni orta saha! Görüşme olumlu geçti...
Habere Git

Uzun bir sakatlık dönemini atlatan Nazım Sangare ise görev verilmesi durumunda bu sezon ilk kez takımının formasını terletecek.

İstanbulspor ile daha önce 130 kez karşılaşan Fenerbahçe, 94 galibiyet, 17 beraberlik, 16 mağlubiyet alırken; rakibiyle Kadıköy'de oynadığı 66 maçta 55 galibiyet, 3 beraberlik, 8 mağlubiyet yaşadı.

Fenerbahçe 37 gün sonra taraftarıyla buluşuyor

Sarı-lacivertliler, bu sezon ligin 12. haftasında karşılaştığı İstanbulspor'u deplasmanda 5-2 mağlup etti. Fenerbahçe, İstanbulspor karşılaşmasıyla birlikte 37 gün sonra resmi bir maçta taraftarlarıyla buluşacak.

İlgini Çekebilir
Avcı transfer raporunu verdi! İşte düşünülen isim...
Habere Git

Bilindiği üzere Sarı lacivertli ekibimiz, son resmi karşılaşmasını 12 Kasım'da evinde Bitexen Giresunspor ile oynamış ve sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılmıştı.

Muhtemel 11'ler

  • Fenerbahçe: İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Szalai, Gustavo, Osayi-Samuel, Arao, Rossi, Mert Hakan, İrfan Can, King, Serdar

  • İstanbulspor: Jensen, Oğuzhan, Ologo, M.Yeşil, Ali, Melih, Rroca, Cajic, Topalli, Ethemi, İbrahim
Senin için hazırladığımız haberler