Oktay Uludoğan Ali Koç'a Meydan Okudu! Fenerbahçe İçin Canımı Veririm Dedi

18.06.2023 - 13:38 | Son Güncellenme: 18.06.2023 - 14:36

Dün düzenlenen Olağan Mali Kurulu'nda 2024 başkanlık seçimi için adaylığını açıklayan Fenerbahçe Kongre Üyesi Oktay Uludoğan'ın konuşması gündem oldu.

Oktay Uludoğan Ali Koç'a Meydan Okudu! Fenerbahçe İçin Canımı Veririm Dedi

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe'de dün düzenlenen 2022 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı büyük gerilimlere sahne oldu. Kongre üyelerinden sürpriz bir isim 2024'te yapılacak başkanlık seçimi için mevcut başkan Ali Koç'a meydan okudu.

Kürsüye çıktı Koç'a rakip oldu

Tansiyonun yüksek olduğu Mali Genel Kurul Toplantısı'nda kürsüye çıkan 27 yaşındaki kongre üyesi Oktay Uludoğan 2024 seçimlerinde başkan Ali Koç'a rakip olacağını açıkladı. Uludoğan konuşmasının ardından kürsüde alkışlandı.

Oktay Uludoğan: "Ben Fenerbahçe için canımı veririm"

Fenerbahçe kongre üyelerini tüzük değişikliği yapmaya davet eden Uludoğan "Benim bu sene 7. yılım doluyor. Ben size tekrardan teklif yapıyorum. Gelin tüzüğü değiştirelim, 2024'te adaylığımı açıklayayım. Bunu da söylüyorum, ben Fenerbahçe için canımı veririm. Bunlar olmazsa 2026'da adaylığımı açıklayacağım" dedi.

İlgini Çekebilir
Yılmaz Vural, Fenerbahçe'ye yine talip oldu
Habere Git

Sosyal medyada "Başkan" ismini kullanıyor

Mali Genel Kurul Toplantısı'na açıklamaları ile damga vuran Oktay Uludoğan'ın sosyal medya hesaplarında kullandığı kullanıcı adında başkan ifadesinin bulunması dikkat topladı. Uludoğan'ın twitter ve Instagram üzerindeki ismi "oktaybaskan1907".

Oktay Uludoğan kimdir?

7 yıldır Fenerbahçe Kongre Üyesi olan Oktay Uludoğan 1996'da dünyaya geldi. Uludoğan aynı zamanda Süper Amatör 5. Grup'ta mücadele eden Gülsuyu Spor Kulübü'nde başkan yardımcılığı yapıyor. 

İşte kongrede yaşanan gergin anlar...

İlgini Çekebilir
"Fenerbahçe en büyük zararı Cumhurbaşkanı'ndan gördü"
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler