F.Bahçe Eren Elmalı, Doğucan Haspolat Ve Umut Bozok İle İlgileniyor

28.03.2022 - 12:19 | Son Güncellenme: 28.03.2022 - 12:33

Fenerbahçe transfer haberleri... TFF Süper Lig takımlarından Fenerbahçe, Kasımpaşa'da forma giyen Eren Elmalı, Doğucan Haspolat ve Umut Bozok ile ilgileniyor.

F.Bahçe Eren Elmalı, Doğucan Haspolat Ve Umut Bozok İle İlgileniyor

İsmail Kartal'ın göreve gelmesiyle birlikte çıkışa geçen ve son oynadığı 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik elde eden Fenerbahçe gelecek sezon için transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-lacivertli takım Kasımpaşa'dan 3 oyuncuyla ilgileniyor.

Kasımpaşalı 3 oyuncu listede

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe gelecek sezon 4, sonraki yıl 5 olacak sahadaki Türk oyuncu sayısı için çalışmalarını sürdürüyor. İkinci yarıda müthiş bir çıkışa imza atan Kasımpaşa'yı gözlem altına alan sarı-lacivertliler, 3 oyuncuyu listeye yazdı.

Umut Bozok da listede

Bunlar sol bek Eren Elmalı, 6 numara oynayan Doğucan Haspolat ve santrfor Umut Bozok... Bilindiği üzere, Bozok'un ismi Beşiktaş ile de anılmıştı. 2000 doğumlu Eren bu sezon ligde 22 maça 11 başladı. Yine 22 yaşındaki Doğucan ise 16 karşılaşmasında 11'de görev aldı. 

Henüz bir teklif yapılmadı

1996 doğumlu santrfor Umut ise 23 mücadeleye 11'de başlayıp 14 gol attı. F.Bahçe bu oyuncular için henüz bir teklif yapmadı. Mali duruma göre en az ikisinin kadroya katılması hedefleniyor. Başkan Ali Koç'un, iyi ilişkileri sayesinde bu transferlerde kilit rol oynaması bekleniyor.

Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı

Fenerbahçe'de alınan sürpriz bir kararla takımın yıldız futbolcularından Mesut Özil ve Ozan Tufan kadro dışı bırakıldı. Türk asıllı Alman yıldız, bundan sonraki kariyerinde ne yapacağı büyük bir merak konusu.

Yıldız futbolcunun, Sarı-lacivertli kulüple anlaşmalı bir şekilde yol ayrımına geldiği ve yeni adresinin bile planlandığı ortaya çıktı.


Sarı-lacivertli kulüpten yapılan kadro dışı açıklamasında, "Futbol A Takımı oyuncularımız Mesut Özil ve Ozan Tufan, alınan karar gereği kadro dışı bırakılmışlardır" ifadelerine yer verildi.

"Aslolan Fenerbahçe'dir"

33 yaşındaki yıldız futbolcu, kadro dışı kararının ardından Türk bayrağı ve Fenerbahçe bayrağının olduğu bir fotoğrafla "Aslolan Fenerbahçe'dir" paylaşımını yaptı.

Toplam 25 maç kaçırdı

Yıldız oyuncu, geçen sezon Fenerbahçe formasıyla yarım sezonda çıktığı 11 maçta 1 asist yaptı. Mesut, ilk sezonunda sakatlık ve antrenman sakatlığı nedeniyle 11 maçta forma giymedi.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'ye Ferdi Kadıoğlu müjdesi!
Habere Git

Szalai: Süreç iyi gidiyor ve hızla iyileşiyorum

Konya maçında sakatlanan Szalai, dün FBTV'ye konuk oldu. Hızla iyileştiği müjdesini veren Macar stoper, "Doktorlar tedavimin 2 hafta süreceğini söyledi. Bugün (dün) 7. günüm. Süreç iyi gidiyor ve hızla iyileşiyorum. Olabildiğince erken dönüp takıma katkı vermek istiyorum" diye konuştu.

İlgini Çekebilir
Bomba transfer hamlesi! Milli Takım'ın yeni golcüsü Umut Bozok...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler