Fazlasıyla Karabükspor

27.01.2016 - 15:50 | Son Güncellenme: 27.01.2016 - 15:50

Kısır hafta, soğuk hafta, rakip hafta... Ne derseniz deyin, hepsine uygun bir haftaydı. 10 golle kısır bir hafta oldu, az gol atıldı.

Kısır hafta, soğuk hafta, rakip hafta... Ne derseniz deyin, hepsine uygun bir haftaydı. 10 golle kısır bir hafta oldu, az gol atıldı. Giresunspor-V. Elazığspor şiddetli kar yağışı sebebiyle ertelendi, birçok maç direkten döndü. Adeta buz kesen zemin ve saha şartları tribünlere gelmesi beklenen taraftarları da kaçırdı. ADS-Samsunspor, Göztepe-Adanaspor maçını dahil etmezsek, diğer maçlarda seyirci yok denecek kadar azdı.

RAKİPLER KAPIŞTI!
Rakipler haftası dedik, Giresunspor-V.Elazığspor maçı ertelendi. Bu hafta, Göztepe-Adanaspor, Balıkesirspor- M.Alanyaspor, ADS-Samsunspor, Şanlıurfaspor-KSK, K.Erciyes-1461 Trabzon ve Altınordu-Boluspor maçları adeta rakiplerin kapışmasıydı.

Üstte ve altta birbirinin rakibi olan takımların maçında, Göztepe-Adanaspor, Erciyesspor-1461 Trabzon maçları berabere biterken, Balıkesirspor, Adanaspor, Şanlıurfaspor ve Boluspor rakiplerini yenmeyi başardılar.

LİDER 1 PUANA SEVİNDİ!
Bazı maçların kağıt üzerinde oynatılması, üç puanın kolayca haneye yazılması kolaydır. Ama hiçbir maç oynanmadan, oynatılmadan neticelendirilemez.Tıpkı Denizlispor-Karabükspor maçı gibi. 7 günde 6 golle 6 puan (Silinen 3 puan) kaybeden bir ev sahibi takım. Sıralaması kötü, kadrosu kısıtlı, imkanları az. Buna karşılık lider gelmiş, iyi oyuncuları olan, rakiplerinin birbiri ile oynadığı bir haftada, üç puandan çok daha fazlasını verecek bir maça çıkan K. Karabükspor takımı. Kim iyi oynadı, kim daha kazanmalıydı derseniz, Denizlispor iyi oynadı, şanssızdı demek daha vicdani bir yorum olur.

BOLU BEYİ KARAKUŞ!
Boluspor'un Altınordu deplasmanından üç puanı iki golle alması, ilk maçın rövanşının da alınması demekti. Şu çok belli ki, Cüneyt Karakuş'un talebeleri artık hocalarının hangi kadro ile hangi oyunu, hangi sonucu istediğini çok iyi biliyorlar. Akıllı ve kontrollü oyun, üç puanı beraberinde getirdi. Şu oyun ve şu sonuçtan da biliyoruz ki, Altınordu'nun transfer döneminde kafası rahat olmayacak! Fiziken Altınordu formaları var ama ya hayal olarak! Az kaldı Hüseyin Eroğlu, sabır, sabır.

Senin için hazırladığımız haberler