Fatih Terim'in Galatasaray kariyerinde bir ilk! 2003'ten sonra...

18.07.2020 - 21:07 | Son Güncellenme: 18.07.2020 - 21:07

Son dakika Galatasaray haberleri... Sarı - kırmızılılarda teknik direktör Fatih Terim, uzun zaman sonra bir ilki yaşadı. Terim, en uzun süre kazanamama serisine ulaştı. İşte detaylar...

Galatasaray, Süper Lig’e verilen pandemi arasından sonra oynadığı 6 maçta yalnızca 2 puan topladı. Bu maçlarda rakip filelere 6 gol atan sarı - kırmızılı takım, kalesinde ise 14 gol gördü.

Sarı - kırmızılı takım, son olarak Ankaragücü'ne 1-0 mağlup oldu ve galibiyet hasretini 8 maça çıkardı. Böylece, Fatih Terim'in görev yaptığı dönemlerde ilk kez bu kadar uzun bir kazanamama serisine ulaşıldı.

Terim yönetimindeki Galatasaray, en son 2003-04 sezonunda altı maçlık galibiyet hasreti yaşamıştı.

Fatih Terim de tabloya dikkat çekti

Galatasaray’da Süper Lig’in 33. haftasında oynanacak Göztepe maçı öncesi konuşan teknik direktör Fatih Terim de bu tabloya dikkat çekti. 66 yaşındaki tecrübeli hoca, "Oynadığımız maçlara baktığımızda, kazanamadığımız maçlar ve başımıza gelenlere inanmak çok güç. Birçok hadise ile karşılaştık. Pandemi öncesi ve sonrası birçok maçı iyi oynadığımız halde aklımızda olmayan sonuçlarla karşılaştık. Pandemiden sonra kazanamayan 2 takımız. Bu sene her şeyi uçlarda yaşıyoruz. Ümit ederim iyi bir maç olur ve kazanırız’’ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler