Fatih Terim'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe mesajı

11.04.2024 - 17:18 | Son Güncellenme: 11.04.2024 - 17:30

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi çeyrek final maçında Olympiakos ile karşılaşacak. Bu maç öncesinde Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, sarı-lacivertli takım hakkında konuştu.

Fatih Terim'den Olympiakos maçı öncesi Fenerbahçe mesajı

AJANSSPOR HABER

UEFA Konferans Ligi çeyrek final mücadelesinde Fenerbahçe, Yunanistan'da Olympiakos'a konuk olacak. Panathinaikos teknik direktörü Fatih Terim, bu mücadeleyi takip etmek için Yunanistan'da bulunan Türk basın mensuplarını Ramazan Bayramı dolayısıyla misafir etti.

Gazetecilerle bayramlaştı

Fatih Terim, Panathinaikos Kalafatis Tesisleri'nde gerçekleştirilen organizasyonda Yunanistan'a gelen Türk gazetecilerle bayramlaştı. Görüşmede Fatih Terim, basın mensuplarıya Türk futbol üzerine sohbet gerçekleştirdi.

Fenerbahçe'ye başarılar diledi

Tecrübeli teknik adam, gazetecilerle sohbeti esnasında Konferans Ligi çeyrek finalinde Olympiakos ile karşılaşacak Fenerbahçe'ye de maç için başarılar diledi.

Terim şampiyonluk peşinde

Fatih Terim liderliğindeki Panathinaikos, Yunanistan Ligi'nde şampiyonluk peşinde. Yunan Ligi play-off'unda şampiyonluk yarışı veren Terim liderliğindeki Panathinaikos, 65 puanla lider Paok'un 2 puan gerisinde 3. sırada yer alıyor.

Geri sayım başladı

Yunanistan Ligi'nde şampiyonun belirlenmesi için geriye 6 maç kaldı. Fatih Terim ve öğrencileri bu mücadelelerin ilkinde 14 Nisan Pazar günü saat 17:00'de Lamia'yı konuk edecek. Terim'li Panathinaikos'un fikstürü şöyle: 

14/04 Lamia

21/04 Lamia (D)

24/04 AEK (D)

28/04 Aris

01/05 PAOK (D)

12/05 Olympiakos

 

Senin için hazırladığımız haberler