Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı

08.07.2024 - 20:00 | Son Güncellenme: 08.07.2024 - 20:02

Son dakika spor haberleri... Fatih Terim, sosyal medya hesabından Galatasaray'a imza atmasının 50. yılına dair paylaşım yaptı. İşte tüm detaylar...

Fatih Terim'den Galatasaray paylaşımı

AJANSSPOR-HABER

Fatih Terim, sosyal medya hesabından Galatasaray'a imza atmasının 50. yılına dair paylaşım yaptı. 70 yaşındaki teknik direktör, "Ne mutlu ki; 50 yıl sonra da, 100 yıl sonra da… Galatasaray, hep var olacak." mesajını paylaştı.

Fatih Terim, 50 yıl önce bugün futbolcu olarak Galatasaray'a imza attı. Futbolcu ve teknik direktör olarak sarı kırmızılılarda tarih yazdı.

Terim, sosyal medya hesabından 50 yıl önce Galatasaray kariyerinin başlaması nedeniyle paylaşım yaptı.

FATİH TERİM'İN PAYLAŞIMI

"Hayat, koca bir döngüden ibaret…

Size 50 yıl boyunca sayısız hatıra yaşatıp, gün olunca sizi aynı yere getiren.

Yarım asır önce bugün Galatasaray Adası’ndaki bir imzayla dönmeye başladı çember. O günden sonra dünyanın neresine gidersem, gideyim; ismimin yanına Galatasaray eklendi, o gururla attığım her adımı. Ömür akıp giderken bir yandan, sahip olduğum tüm duyguları, 8 Temmuz 1974 günü kurduğum üçgenin içinde yaşadım: Ailem, ailem kadar sevdiğim dostlarım ve Galatasaray. Hayat, bana şunu öğretti: Yaşadıklarınızın birini bile resmin içerisinden çıkarırsanız, bahsettiğiniz hikâye sizin olmaktan çıkar. Kendi dünyanızda başkasının hikâyesini yaşarsınız.

Bazen içinde bulunduğunuz andan 50 yıl sonrasını düşünürken, zaman size korkutucu gelebilir. Bazen de geride bıraktığınız 50 yılınız, umutlandırır sizi. O gün heyecan dolu bir gençtim; şimdi yarım asra milyonlarca insanla kurduğu bir hayat sığdıran çok daha tecrübeli biri…

Ne mutlu ki; 50 yıl sonra da, 100 yıl sonra da… Galatasaray, hep var olacak.

Hikâyemde bana eşlik eden, hikâyemi benimle yaşayan herkese teşekkür ederim."

Senin için hazırladığımız haberler