Fatih Terim merak edilenleri anlatacak

16.10.2020 - 12:20 | Son Güncellenme: 16.10.2020 - 12:32

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, bugün yayıncı kuruluşa açıklamalar yapacak. Fatih Terim hangi konular hakkında konuşacak? Pazartesi günü ilk bölümü yayınlanan söyleşinin ikinci bölümünün saati açıklandı. Deneyimli teknik adam gündemi uzun süre meşgul eden konular hakkında bilinmeyenleri anlatacak. Peki Fatih Terim'in beIN Sports'taki röpotajı saat kaçta, hangi konuları konuşacak? İşte detaylar...

Fatih Terim merak edilenleri anlatacak

Galatasaray'ın teknik direktörü Fatih Terim, 12 Ekim Pazartesi günü beIN Sports'a özel açıklamalarda bulunmuştu.

Deneyimli teknik adamın röportajının ikinci bölümü ise bugün yayınlanacak.

Fatih Terim saat kaçta konuşacak?

Sarı kırmızılı takımın teknik adamı Fatih Terim'in özel açıklamalar yapacağı söyleşi 16 Ekim Cuma günü saat 19:00'de beIN Sports 1'de olacak.

Fatih Terim hangi konularda konuşacak?

67 yaşındaki teknik adam yaz transfer dönemi hakkında açıklamalar yapacak.

Öte yandan Terim, Arda Turan, Radamel Falcao ve Fernando Muslera hakkındaki düşüncelerini söylerken yönetimle olan ilişkisini değerlendirecek.

İlk bölümde neler söylemişti?

Fatih Terim röportajın ilk bölümünde geçtiğimiz sezonu değerlendirmiş ve Galatasaray'da başkanlık gibi bir düşüncesi olmadığını söylemişti.

Terim yaptığı değerlendirmede, "Başımıza bir sürü iş geldi. Ben de bu konularda 'Allah beterinden saklasın' derim. Bunlar hayatta oluyor. Bir sporcu için durmak her zaman sorun olur. Çünkü hem beden hem de heyecan durur. Belirsiz ve korku olunca iş başka yere gider" demişti. (AÇIKLAMALARIN TAMAMINI OKUMAK İÇİN TIKLAYINIZ)

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler