Fatih Terim Dünya Kupası için gittiği Katar'ı övdü

15.12.2022 - 16:14 | Son Güncellenme: 15.12.2022 - 16:31

Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim Dünya Kupası'nın düzenlendiği ülke olan Katar ile ilgili düşüncelerini sosyal medya hesabından bir paylaşımla anlattı

Fatih Terim Dünya Kupası için gittiği Katar'ı övdü

AJANSSPOR HABER

Katar'da düzenlenen FIFA Dünya Kupası'nda son bir maç kalırken finalde Arjantin ve Fransa şampiyon olmak için karşı karşıya gelecek. Galatasaray eski Teknik Direktörü Fatih Terim de turnuvayı izleyenler arasında yer aldı. 

Dünya Kupası maceram 1986'da başladı

Fatih Terim eşi Fulya Terim ile beraber fotoğrafını paylaşarak şunları yazdı. "86’da Meksika’da başladı Dünya Kupası maceram… O günden beri katıldığım her turnuvada, sadece futbolu değil; insanı, ülkeyi, kültürü ve organizasyonu izledim. Anladım ki önyargılarımızdan, ezberlerimizden daha önemlisi, değişimin kendisi ve neredeyse kusursuzca yapılabilen organizasyonmuş.

Katar sanıldığının aksine...

Yoğun liglerin ve kupa finallerinin ardından 40 derece sıcaklıklar yerine Kasım-Aralık’ta da Dünya Kupası olurmuş. Katar sanıldığının aksine beklentinin üzerinde bir işe ve disiplinli bir organizasyona imza atabilirmiş. Futbol, sadece belli ülkelerin ve coğrafyaların değil, dünyanın sporuymuş.

İlgini Çekebilir
Messi'den veda sözleri "Oynayacağımı sanmıyorum"
Habere Git

Sürpriz ülkelerde buradayız dedi

Favori takımlar değil, sürpriz ülkeler de buradayız mesajı verebilirmiş. En önemlisi bir Dünya Kupası’nı daha geride bırakırken; oynaması, yönetmesi, izlemesi, tanıklık etmesi en keyifli anların hepsinde futbol varmış." 

Katar'a teşekkür ederiz

Ailesiyle beraber Katar'da bulunan Fatih Terim ayrıca "Çok iyi organize edilmiş bir turnuva için Katar'a teşekkür ederiz. Tebrikler FIFA bir sonraki turnuvayı sabırsızlıkla bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Dünya Kupası finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Fransa ile Arjantin'i karşı karşıya getirecek Dünya Kupası final maçı 18 Aralık Pazar günü yapılacak ve saat 18.00'de başlayacak. TRT 1'den naklen yayınlanacak. 

Dünya Kupasında üçüncülük maçı ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Dünya Kupasında üçüncülük maçı 17 Aralık Cumartesi günü Hırvatistan ile Fas arasında oynanacak. Karşılaşmanın başlama saati 18.00. Maç TRT 1'den canlı olarak yayınlanacak. 

 

Senin için hazırladığımız haberler