Fatih Terim, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı

30.05.2024 - 20:55 | Son Güncellenme: 30.05.2024 - 21:14

Galatasaray'ın eski futbolcusu ve teknik direktörü Fatih Terim, Sarı-Kırmızılıların şampiyonluk kutlamalarında başkan Dursun Özbek ve Okan Buruk ile bir araya geldi.

Fatih Terim, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamasına katıldı

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'de 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray, kutlamalara devam ediyor. Galatasaray Adası'nda yapılan kutlamalara, Sarı-Kırmızılıların efsane isimlerinden Fatih Terim de katıldı. İşte detaylar...

Özbek ve Buruk ile bir araya geldi

Galatasaray Adası'nda düzenlenen şampiyonluk kutlamalarına katılan Fatih Terim, Sarı-Kırmızılı kulübün başkanı Dursun Özbek ve teknik direktörü Okan Buruk ile bir araya geldi. Terim, her iki ismi de selamlayarak, şampiyonluk sebebiyle kutladı.

Terim'in Panathinaikos serüveni

Geçtiğimiz sezonun ortasında Panathinaikos'un başına geçen Fatih Terim, Yeşil-Beyazlılara Play-Off oynatmayı başarmıştı. Panathinaikos'u Yunanistan Kupası'nda da finale çıkarmayı başaran Terim, Play-Off'ta üst üste gelen kötü sonuçların ardından görevinden alınmıştı.

Pana'ya 26 maçta liderlik eden Fatih Terim, bu maçlarda 14 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet almıştı. Terim liderliğindeki Yunan ekibi maç başına 1.85 puan ortalaması yakalamıştı.

Galatasaray ile 16 kupa

Teknik direktörlük kariyerinde Galatasaray'la birçok başarıya imza atan Fatih Terim, Sarı-Kırmızılılarda görev aldığı süre boyunca; 8 Süper Lig, 4 Türkiye Süper Kupası, 3 Türkiye Kupası ve 1 UEFA Kupası şampiyonlukları yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler