Bosna Hersek Federasyonu yetkilileri Fatih Terim için geldi!

07.12.2017 - 16:21 | Son Güncellenme: 07.12.2017 - 16:21

Galatasaray’ın başına geçeceği son dönemlerde sıkça dillendirilen deneyimli çalıştırıcı Fatih Terim ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Bosna Hersek Federasyonu Yetkilileri, yeni bir yapılanma çerçevesinde Fatih Terim ile bir görüşme gerçekleştiriyor.

A Spor’un haberine göre; Bosna Hersek Federasyonu yetkileri geride bıraktığımız günlerde Fatih Terim’e kendisiyle görüşmek istediklerini Tarık Hodzic aracılığıyla iletti. Terim de bu görüşmeye sıcak baktığını belirtti ve görüşme ayarlandı.

Hodzic, Fatih Terim’i önerdi

Boşnak eski futbolcu ve teknik direktör Tarık Hodzic, Bosna Hersek Federasyonu Başkanı ile bir araya geldi. Bosna Hersek Federasyonu Başkanı, Fatih Terim ile görüşmek istediklerini Hodzic’e söyledi. Ardından Hodzic, telefonla Fatih Terim’i arayarak Bosna Hersek Federasyonu’nun böyle bir niyeti olduğunu deneyimli teknik adama anlattı. Terim de görüşmeye sıcak baktığını dile getirdi.

Yaşanan telefon trafiği sonrası bir sonraki konuşma ise daha önce Galatasaray’da görev yapan Zvjezdan Misimovic’ten Terim’e geldi. Misimovic, “Hocam, görüşme yapmak için Türkiye’ye gelmek istiyoruz” dedi. Terim de, ”Buyrun bekliyorum. Görüşelim” yanıtını verdi.

 Hodzic: “Terim, dünyanın 5 büyük teknik direktöründen biri”

Fatih Terim ile Bosna Hersek Federasyonu yetkililerinin iletişime geçmesine aracı olan Tarık Hodzic, son olarak Türkiye Futbol Direktörü olan Fatih Terim’den övgü dolu sözlerle bahsetti. Hodzic, ”Fatih Terim, bence dünyanın en iyi 5 teknik direktöründen biri. Sarajevo’da, Terim’i yüzbinlerce insan karşılar.” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Fatih Terim’in, Bosna Hersek Milli Takımı’nın başına mı geçeceği, yoksa danışman (üst akıl) sıfatıyla mı görev alıp almayacağı soru işareti. Görüşme, olumlu sonuçlanırsa Terim, kariyerinde yepyeni bir sayfa açmış olacak.

Senin için hazırladığımız haberler