Fatih Terim: "Bizde sorun olmaz"

17.12.2020 - 12:27 | Son Güncellenme: 17.12.2020 - 12:32

Galatasaray'da Belhanda'nın Darıca Gençlerbirliği maçında Emre Akbaba ile yaşadığı tartışma spor kamuoyunun gündemi kalmaya devam ederken, bu gibi durumların Florya'da uzama ihtimali bulunmuyor. Teknik direktör Fatih Terim, baba tavrını ortaya koyuyor. Fatih Terim, Diagne-Belhanda penaltı tartışması hakkında ne demişti? İşte detaylar...

Fatih Terim: "Bizde sorun olmaz"

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray, Süper Lig'de yarın Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Geçen haftayı bay geçen ve zirve yarışında psikolojik üstünlüğünü koruyan sarı-kırmızılılar kritik deplasmandan 3 puan çıkarıp yoluna dolu dizgin devam etmeyi hedefliyor.

Cimbom'da bir yandan hafta içi oynanan Darıca Gençlerbirliği karşılaşmasının yankıları spor kamuoyunda devam ediyor.

Younes Belhanda'nın bir serbest vuruşta Emre Akbaba'nın elinden topu alması ve ikilinin tartışma yaşamasının ardından Faslı futbolcuya tepkiler geldi. Bu durumda dolayı Belhanda'nın Galatasaray'daki geleceği de tehlikeye girdiği iddia ediliyor. Ancak teknik direktör Fatih Terim, bir pozisyon, bir tansiyon yükselmesi sebebiyle oyuncusunu silecek hocalardan değil. Belhanda'nın Emre Akbaba ile yaşadığı tartışma sonrası akıllara öncellikle Selçuk İnan ile 2019'da oynanan Başakşehir karşılaşmasındaki tartışma gelirken, o sezon Faslı yıldız, Diagne ile daha sert bir münakaşaya girmişti.

"Sorun olmaz, hallederiz"

6 Nisan 2019'da Galatasaray'ın Yeni Malatyaspor'u 3-0 mağlup ettiği karşılaşmanın son dakikalarında penaltı kazanılmış Belhanda ile Diagne arasında sert bir "Ben kullanacağım tartışması" gerçekleşmişti. Maç sonunda bu konu Fatih Terim'e sorulmuş, tecrübeli teknik adam da, "Belhanda atmak istedi herhalde, maçtan sonra bir sorun yoktu. Bizde sorun olmaz o, hallederiz. Üstüne bir yatsınlar, uyusunlar" ifadelerini kullanmıştı.

Akbaba ile aynı dili konuşuyorlar

Galatasaray'da Younes Belhanda'nın konuştuğu dil Fransızca. Takımda Fransızca'ya en hakim futbolculardan biri de Emre Akbaba. İkilinin ortak noktası çok ve aynı dili konuştukları için sıkıntılarını kolayca hallediyorlar. Öte yandan ikili birbirini instagram hesaplarından da takip ediyor herhangi bir tavır alma durumu söz konusu değil.

Senin için hazırladığımız haberler