Fatih Serkan Albayrak: ''İki sene şampiyon olan takımla oynadık''

16.08.2024 - 23:06 | Son Güncellenme: 16.08.2024 - 23:47

Trendyol Süper Lig 2. haftasında Konyaspor kendi sahasında konuk ettiği Galatasaray'a 2-1 mağlup oldu. Maçtan sonra ev sahibi teknik sorumlusu Fatih Serkan Albayrak açıklama yaptı. Detaylar...

Fatih Serkan Albayrak: ''İki sene şampiyon olan takımla oynadık''

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig'in ikinci haftasında Galatasaray'ı kendi sahasında konuk eden Konyaspor, maçtan 2-1 mağlup ayrıldı. Maçtan sonra teknik sorumlu Fatih Serkan Albayrak, karşılaşmayı değerlendirdi. İşte Fatih Serkan Albayrak'ın yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamalar ve detaylar...

''Galatasaray'ı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum''

Karşılaşmayı değerlendiren Albayrak, ''Takımına inanan taraftara teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmadılar, tribünleri doldurdular. Oyuncularımızı performanslarından dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray'ı da galibiyetten dolayı tebrik ediyorum. Biz iyi yoldayız. İki sene şampiyon olan takımla oynadık. Bizim transferimiz yeni geldi. Amaçladığımızı uyguladık.'' dedi.

''Rakibimizi hafta içerisinde iyi çalıştık''

Maç hakkında konuşan Konyaspor teknik sorumlusu, ''Rakibimizi hafta içerisinde iyi çalıştık. Galatasaray'da stoperlerin oyuna girdiğini, rakibi kendi sahasında oynattığını biliyorduk. Stratejimizi iyi yaptık. Daha çok pozisyonlarımızı rakipten kaptıktan sonra geriye dönüşlerindeki zaaflarından bulmak istedik. '' dedi.

''Oyuncu değişikliklerine gittik ama bazı eksikliklerimiz var''

Maç analizine devam eden Serkan Albayrak, ''Biraz daha becerikli olabilirdik. Kendimizi geliştireceğiz. Topa daha çok sahip olmayı hedefliyoruz. Galatasaray'ın topa hakim olacağını biliyorduk. 2. golü yiyene kadar iyi bir direnç gösterdik. Her ne kadar savunma anlamında iyi olsak da bireysel hatalar olabiliyor. Bu istemediğimiz bir olaydı. Oyuncu değişikliklerine gittik ama bazı eksikliklerimiz var. İyi bir yoldayız.'' dedi.

Senin için hazırladığımız haberler