Fatih Öztürk kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar?

23.05.2024 - 10:21 | Son Güncellenme: 23.05.2024 - 10:24

Fenerbahçe’de Ali Koç ile eski başkan Aziz Yıldırım arasındaki başkanlık yarışı devam ediyor. Aziz Yıldırım’ın başkan seçilmesi halinde ise Fatih Öztürk’ün yönetim kurulunda olacağı iddia edildi. Peki Fatih Öztürk kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar…

Fatih Öztürk kimdir, kaç yaşında, ne iş yapar?

AJANSSPOR-HABER

Fenerbahçe’de başkanlık seçimlerinde Aziz Yıldırım’ın tekrar başkan olması halinde Fatih Öztürk’ün yönetim kurulunda olacağı iddia edildi. Fatih Öztürk, 3 Haziran 2018’deki Fenerbahçe Seçimli Genel Kurulu’nda da Aziz Yıldırım’ın listesinde yer almıştı. 

Fatih Öztürk ne iş yapar?

Fatih Öztürk, Bilfen Okulları Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ali Osman Öztürk’ün oğludur ve kendisi de Bilfen Şirketler Topluluğu ve Bilfen Okulları Yönetim Kurulu Başkan Vekilidir. 1973 yılında İstanbul’da doğan Fatih Öztürk, eğitimini Bilfen okullarında tamamladı. Üniversite hayatını İngiltere’de geçiren Öztürk Bournemouth Üniversitesi’nde Finans eğitimi aldı. 

Üniversite eğitimini sonlandırdıktan sonra Türkiye’ye dönen Fatih Öztürk 1997 yılında Bilfen Eğitim Kurumlarında çalışmaya başladı. Fatih Öztürk halen Bilfen Şirketler Topluluğunda Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görevine devam etmektedir. 

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde bağış olarak okullar yaptıran ve sosyal sorumluluk projelerinin içinde yer alan Fatih Öztürk, TEMA Mütevelli Heyeti Üyesidir. İstanbul Arkeoloji Müzeleri’ne kayıtlı bir koleksiyoner ve Fenerbahçe Spor Kulübü Kongre üyesi de olan Fatih Öztürk 51 yaşında, evli ve dört çocuk babasıdır.

Senin için hazırladığımız haberler