Fatih Karagümrük'ten hakem ve VAR isyanı!

05.11.2023 - 20:03 | Son Güncellenme: 05.11.2023 - 20:12

VavaCars Fatih Karagümrük Spor Kulübü, Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor ile berabere kaldığı sonrası flaş bir açıklama yaptı... İşte detaylar...

Fatih Karagümrük'ten hakem ve VAR isyanı!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden VavaCars Fatih Karagümrük Spor Kulübü, Süper Lig'in 11. haftasında Konyaspor ile 1-1 berabere kaldığı karşılaşma sonrası maçın hakemi Mert Güzenge ve VAR kararları ile ilgili flaş bir açıklama yaptı.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Alınterimizle, binbir zorlukla mücadele ettiğimiz müsabakalarımızın doğal akışına ahlaki ve adil olmayan şekilde müdahale ederseniz; biliniz ki bu durumun sonuçlarını kontrol edemezsiniz" ifadelerine yer verildi. 

VAR kararı sonrası Konyaspor penaltı kazandı

Konyaspor-Karagümrük maçının uzatma dakikalarında neler yaşandı? 90+5. dakikada Biraschi ceza sahası içerisinde Cikalleshi'ye elle müdahale etti. Oyuncuların itirazı üzerine VAR'a giden hakem Mert Güzenge penaltı noktasını gösterdi.

90+7. dakikada ev sahibi ekip beraberliği yakaladı. Penaltı kullanmak için topun başına geçen Cikalleshi'nin vuruşunda top ağlarla buluştu: 1-1. Karşılaşma 1-1 eşitlikle tamamlandı.

Senin için hazırladığımız haberler