Fatih Karagümrük Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Fabio Borini için temasa geçtiği iddialarını redetti

25.01.2023 - 18:44 | Son Güncellenme: 25.01.2023 - 19:11

VavaCars Fatih Karagümrük yaptığı resmi açıklama Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın İtalyan yıldız Fabio Borini'ye ilgi gösterdiğine dair çıkan haberleri yalanladı.

Fatih Karagümrük Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Fabio Borini için temasa geçtiği iddialarını redetti

AJANSSPOR-HABER

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük takımın İtalyan yıldızı Fabio Borini hakkında gün içinde çıkan transfer iddialarının gerçeği yansıtmadığını sosyal medya hesabı üzerinden açıkladı.

Zorunlu açıklama

Beşiktaş'tan yönetimsel hamle

Vole Youtube kanalından Yağız Sabuncuoğlu'nun bildirdiği habere göre Beşiktaş yönetimi Fabio Borini'nin transferi için Fatih Karagümrük yönetimi ile bir görüşme gerçekleştirdi. Görüşmede Beşiktaş, 31 yaşındaki yıldız için bir diğer İstanbul ekibine fiyat sordu.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş genç oyuncuyu transfer etti! İmzalar atıldı...
Habere Git

Fenerbahçe ilgileniyor

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre Fenerbahçe'de İtalyan yıldızı radarına aldı. Sezon başında yapılan Emre Mor ve Bruma transferlerinden beklediğini alamayan sarı lacivertliler bu hamleyle kanat rotasyonunu güçlendirmek istiyor.

İlk resmi teklif Başakşehir'den

A Spor'un buhün yayınladığı habere göre Medipol Başakşehir sezon sonu sözleşmesi bitecek Borini için Fatih Karagümrük'e 500 bin Euro teklif etti. Başakşehir sezon başında Karagümrük ile sözleşmesi biten Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia'yı kadrosuna katmıştı.

Kariyer sezonunu oynuyor

Fatih Karagümrük'te ikinci sezonunu geçiren 31 yaşındaki kanat oyuncusu kariyerinin en iyi sezonlarından birini geçiriyor. Bu sezon 18'i Süper Lig olmak üzere 19 maçta Karagümrük formasını terleten Borini 13 gol atarken, 7 de asist yaptı.

İlgini Çekebilir
Fenerbahçe'nin yeni sol beki belli oldu! İşte sözleşme detayları
Habere Git

Hayal gibi kariyer

İtalyan oyuncu kariyerinde daha önce Chelsea, Liverpool, Roma ve Milan gibi takımlar için top koşturdu. Hellas Verona'da oynadığı dönemde 1 Eylül 202o itibariyle takımsız kalan yıldız oyuncu, Ocak 2021'de Karagümrük'e transfer oldu.

Karagümrük güvenli bölgede

İtalyan futbolunun efsanesi Andrea Pirlo'yu takımın başına getirerek tüm dünyada ses getiren Fatih Karagümrük, Süper Lig'de sezona sallantılı bir giriş yaptı. Sonrasında toparlanma gösteren ve son 5 maçtan 9 puan çıkaran İstanbul ekibi ligde 19 maç sonunda 22 puanla 10. sırada yer alıyor.

Senin için hazırladığımız haberler