Fatih Karagümrük, Kevin Lasagna Ve Federico Ceccherini'yi Transfer Etti

15.08.2023 - 14:50 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 14:53

Fatih Karagümrük, Hellas Verona'dan 31 yaşındaki forvet Kevin Lasagna ve 31 yaşındaki defans Federico Ceccherini'yi kiralık olarak kadrosuna kattığını açıkladı.

Fatih Karagümrük, Kevin Lasagna Ve Federico Ceccherini'yi Transfer Etti

AJANSSPOR HABER

Fatih Karagümrük, Hellas Verona'dan 31 yaşındaki forvet Kevin Lasagna ve 31 yaşındaki defans Federico Ceccherini'yi transfer ettiğini resmen açıkladı. İstanbul temsilcisi iki oyuncu ile sözleşme imzaladı. Detaylar...

Karagümrük, Kevin Lasagna'nın transferini şu sözlerle duyurdu: "Hellas Verona’dan İtalyan Milli forvet oyuncusu Kevin Lasagna’yı kiralık olarak kadromuza kattık.  İtalya A Milli Futbol Takımının formasını 7 kez giyme başarısı gösteren Kevin Lasagna’ya yeni sezonda Karagümrük forması altında başarılar dileriz.''

31 yaşındaki stoper Ceccherini transferini de duyuran Karagümrük: "İtalyan savunma oyuncusu Federico Ceccherini’yi Hellas Verona’dan kiralık olarak renklerimize bağladık. Kendisine yeni sezonda Karagümrük forması altında başarılar dileriz."

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'ten kaleye takviye
Habere Git

Fatih Karagümrük'te İtalya rüzgarı

Geçtiğimiz sezon İtalyan teknik direktör Andrea Pirlo önderliğinde kadrosunda 5 İtalyan futbolcu bulunan Süper Lig ekibi, bu sezon hepsiyle yollarını ayırmıştı. Gümrük, bu sezon da iki İtalyan futbolcuyu kadrosuna katmış oldu.

Kevin Lasagna'nın son sezon performansı

Lasagna, geçtiğimiz sezon Hellas Verona ile 18'i ilk 11 olmak üzere 27 maça çıktı. İtalyan forvet bu maçlarda 2 gol ve 2 asist kayetti.

Federico Ceccherini'nin Hellas Verona kariyeri

3 sezondur İtalyan ekibinde yer alan 31 yaşındaki stoper, toplamda 84 resmi maçta süre aldı. Bu maçlarda 28 sarı kart gören stoper, 2 kez de kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler