Fatih Karagümrük - Beşiktaş Maçının VAR Hakemi Mete Kalkavan Oldu

14.08.2023 - 13:12 | Son Güncellenme: 14.08.2023 - 13:19

Trendyol Süper Lig 1. haftasında Beşiktaş'ın bugün deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Mete Kalkavan oldu. Detaylar...

Fatih Karagümrük - Beşiktaş Maçının VAR Hakemi Mete Kalkavan Oldu

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig 1. hafta kapanış maçında Beşiktaş deplasmanda Fatih Karagümrük'ün konuğu oluyor. Zolru karşılaşmanın VAR hakemi ise belli oldu. 

Maçın VAR hakemi belli oldu

Beşiktaş'ın bugün deplasmanda oynayacağı Fatih Karagümrük maçının Video Yardımcı Hakemi (VAR) Mete Kalkavan oldu.

Maçın AVAR hakemi belli oldu

Zorlu mücadelenin VAR koltuğunda ise Mete Kalkavan oturacak. Kalkavan'a Mustafa Öğretmenoğlu ve Mehmet Emin Tuğral AVAR olarak eşlik edecek.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş, dünya yıldızını resmen açıkladı!
Habere Git

Fatih Karagümrük - Beşiktaş maçının hakemi kim?

Trendyol Süper Lig'in ilk haftasında Beşiktaş'ın Fatih Karagümrük ile deplasmanda oynayacağı müsabakayı Erkan Özdamar yönetecek. Özdamar’ın yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Serkan Ok yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi de Yiğit Arslan olacak.

Fatih Karagümrük- Beşiktaş maçı saati ve kanalı

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 21.00'de başlayacak olan mücadeleyi hakem Erkan Özdamar yönetecek. Karşılaşma beINSPORTS 1 ekranından canlı yayımlanacak.

Yeni transferler ilk maçında

Beşiktaş'ın bu sezon kadrosuna kattığı Emrecan Bulut, Jean Onana, Daniel Amartey ve Ante Rebic, teknik direktör Şenol Güneş'in görev vermesi halinde siyah-beyazlı formayla Süper Lig'deki ilk maçlarına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler