Fatih Karagümrük - Adana Demirspor maçı Vodafone Park'ta Oynanacak

12.05.2023 - 15:16 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 15:43

Son dakika | Süper Lig'de Fatih Karagümrük'ün Adana Demirspor'u ağırlayacağı maçın Beşiktaş'ın sahası Vodafone Park'ta oynanacağı açıklandı. Detaylar.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor maçı Vodafone Park'ta Oynanacak

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'in 34. haftasında Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor karşı karşıya gelecek. Mücadelenin oynanacağı stat belirlendi.

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Şampiyonlar Ligi finali

İç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan Karagümrük'ün UEFA Şampiyonlar Ligi finalinin bu sahada yapılacak olması nedeniyle Adana Demirspor'u burada konuk edemeyeceği biliyordu.

Maç Vodafone Park'ta oynanacak

Zorlu mücadelenin yerini Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) duyurdu. Fatih Karagümrük - Adana Demirspor maçı Beşiktaş'ın sahası, Vodafone Park'ta oynanacak.

İlgini Çekebilir
UEFA'dan Şampiyonlar Ligi İstanbul finali açıklaması
Habere Git

İstanbul da istedi, Beşiktaş reddetti

Büyük takımlarla olan maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynayan İstanbulspor, UEFA'nın Şampiyonlar Ligi finali nedeniyle sahanın kullanılmasını istememesi üzerine Galatasaray maçı için TFF'den Vodafone Park talebinde bulunmuştu.

Galatasaray ile şampiyonluk yarışında olan Beşiktaş, İstanbulspor'un Galatasaray'ı Vodafone Park'ta ağırlamasına sıcak bakmadı. Federasyon ise İstanbulspor'un bu talebini reddetti. 16 Mayıs Salı günü, saat 20.00'deki karşılaşmanın, Kasımpaşa'nın sahası Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu'nda oynanacağı açıklandı.

Fatih Karagümrük - Adana Demirspor maçının tarih ve saati

Fatih Karagümrük ile Adana Demirspor arasındaki Süper Lig maçı 17 Mayıs Çarşamba günü saat 20.00'de başlayacak.

İlgini Çekebilir
TFF, İstanbulspor-G.Saray maçının nerede oynanacağını duyurdu!
Habere Git

2023 Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı tarih

Bu sezonki UEFA Şampiyonlar Ligi finali 10 Haziran 2023 tarihinde, saat 22.00'de oynanacak. Finalde Real Madrid - Manchester City ve Milan - Inter eşleşmelerinin kazananları karşılaşacak.

Yarı finalin ilk maçlarında alınan skorlar

Erken final olarak nitelendirilen Real - City eşleşmesinin ilk maçı 1-1 berabere bitti. Turun diğer ayağında ise Milano derbisi yaşandı. Derbinin ilk maçını kazanan taraf, 2-0'lık skorla Inter oldu.

Senin için hazırladığımız haberler