“Fatih hocam söylememi istedi” Güzel haberi paylaştı

13.05.2021 - 19:27 | Son Güncellenme: 13.05.2021 - 19:36

Süper Lig’de şampiyonluk için son 90 dakikaya hazırlanan Galatasaray’da baba olan Emre Akbaba, mutlu günü üzerinden taraftarlara mesaj verdi.

“Fatih hocam söylememi istedi” Güzel haberi paylaştı

AJANSSPOR-HABER

Şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan Galatasaray’da heyecan büyük. Süper Lig’in 42. haftasında Yeni Malatyaspor ile karşılaşacak sarı-kırmızılılar, Emre Akbaba’dan gelen güzel haberle moral buldu.

Emre Akbaba'dan GS TV'ye açıklama

Cimbom’un son haftalarda sürpriz golcüsü olan milli futbolcu, iki kız çocuğunun dünyaya geldiğini duyurdu. GS TV'ye konuşan Akbaba, dün eşinin doğum yaptığını anlatırken, duygularını dile getirdi.  

'Kızlarımın getireceği şansla şampiyon olalım'

Emre Akbaba, "Cumartesi günü inşallah çifte bayram yaşatırız. Dün kızlarım Alya ve Asya dünyaya geldi. Buradan Galatasaray taraftarlarına bildirmemi istedi hocam. İnşallah onların getireceği şansla biz şampiyon oluruz" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'dan Emre Akbaba'ya tebrik

Öte yandan Galatasaray Kulübü de sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Emre Akbaba'yı kutladı. Sarı-kırmızılıların mesajında, "Futbol Takımı oyuncularımızdan Emre Akbaba ve değerli eşi Yasemin Akbaba'nın iki kız çocuğu dünyaya geldi. Akbaba çiftini tebrik eder, yeni doğan kızları Alya ve Asya'ya uzun, sağlıklı ve mutlu bir ömür dileriz" denildi.

Denizli maçında penaltı kaçırdı

Süper Lig’in son haftalarında ilk 11’de oynamaya başlayan Emre Akbaba, Konyaspor ve Gençlerbirliği maçlarında gol sevinci yaşamış, son Denizlispor karşılaşmasında ise penaltı vuruşundan yararlanamamıştı. 

Senin için hazırladığımız haberler