Fatih Çintımar, Atletizm Federasyonu Başkanlığı'na yeniden aday

20.09.2021 - 17:06 | Son Güncellenme: 20.09.2021 - 17:13

Atletizm haberleri... Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintımar, federasyon başkanlığına yeni dönemde de aday olduğunu açıkladı.

Fatih Çintımar, Atletizm Federasyonu Başkanlığı'na yeniden aday

AJANSSPOR-HABER

Türkiye Atletizm Federasyonu'nun mevcut başkanı Fatih Çintımar, federasyon başkanlığına yeniden aday olduğunu açıkladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın start verdiği Türkiye Atletizm Federasyonu başkanlık seçimlerinde adaylar belli olmaya başladı. Türkiye Atletizm Federasyonu'nun mevcut Başkanı Fatih Çintımar, yapılacak olan seçimlerde yeniden aday olduğunu açıkladı.

Fatih Çintımar kimdir?

21 Aralık 1969 Erzurum doğumlu olan Çintimar, 1984-2002 yılları arasında aktif olarak atletizm yaptı. Erzurum PTT’de başlayan spor yaşamında milli takım formasını 103 kez giydi. Kros ve yol koşularında başarılı sonuçlar alan Çintimar, Avrasya Maratonu’nda kısa yarış (10 kilometre), Trabzon Yarı Maratonu, Türkiye Kros Şampiyonası gibi yarışmalarda birincilikler elde etti.

İlgini Çekebilir
Türk basketbolunda seçim zamanı! Harun Erdenay duyurdu...
Habere Git

Buz Hokeyi Federasyonu'nu da yönetti

2003 yılında Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü olan Fatih Çintimar, 30 Temmuz 2011’de Türkiye Buz Hokeyi Federasyonu başkanı seçildi. Çintimar, Erzurum’daki ilk müdürlüğü görevi sırasında 2011 Universiade Kış Oyunları’nın hazırlık komitesinde yer alarak 6 yıl boyunca organizasyonun tüm kademelerinde bulundu. 2013’te Mersin’deki Akdeniz Oyunları’nın genel koordinatör yardımcılığını da üstlenen Fatih Çintimar, aynı yıl 28 Eylül’de yapılan olağanüstü kongrede sporcu olarak yıllarını verdiği atletizme federasyon başkanı olarak seçildi.

Senin için hazırladığımız haberler