"MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hayati tehlikesi bulunuyor"

12.12.2023 - 03:16 | Son Güncellenme: 12.12.2023 - 03:29

Süper Lig'de oynanan MKE Ankaragücü-Çaykur Rizespor maçının ardından yaşanan olayların ardından hastaneye kaldırılan başkent ekibinin başkanı Faruk Koca'nın son durumu belli oldu.

"MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca'nın hayati tehlikesi bulunuyor"

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig’in 15.haftasında Ankaragücü-Çaykur Rizespor arasındaki mücadele tatsız hadiselerle noktalandı. 1-1'lik skorla sonuçlanan maçın ardından MKE Ankaragücü Başkanı Faruk Koca, orta hakem Halil Umut Meler’e yumruk attı. Olayın ardından fenalaşan Başkan Koca, Ankara Çankaya’da bulunan bir özel hastaneye getirildi. 

"Hayati tehlikesi bulunuyor"

Faruk Koca’nın sağlık durumu hakkında açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Erdoğan İlkay, “Daha önce stent taktığımız hastamızın bugün acilimize 190’a 120 kan basıncı ve göğsünde baskı hissiyle geldi. Bildiğiniz kadarıyla kötü bir olay sonucunda ortaya çıkan bir olay. EKG değişikliğinin olması üzerine şu an da müşahede altına alındı. Bugün 24 saat boyunca 3 kez 2 saat arayla enzim takibi alınacak. Şu an kan basıncı 150 milimetre aşamalı olarak indirildi. Göğüs ağrısı için tedavi başlandı. Silk enzimi normal ikinci ve üçüncü enzimlerinin sonucuna göre koronel anju grafiği yapıp yapmamaya karar vereceğiz. İlk 24 saat boyunca müşahede altında tutulacak. Genel sağlık durumu şu an iyi. Şu an da müşahede altında ve enzimlerinin sonucuna göre bundan sonraki tedavi planımızın ne olacağına karar vereceğiz” ifadeleri ile Ankaragücü Başkanının durumunu özetledi.

İçişleri Bakanı gözaltı kararını açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya olayın ardından Faruk Koca'nın tedavi sürecini atlatıp taburcu olduktan sonra gözaltına alınacağını duyurdu.

İlgini Çekebilir
Süper Lig'de hakemler maça çıkmayacak! Protesto başladı...
Habere Git

Halil Umut Meler'in elmacık kemiğini çatladı

Halil Umut Meler'in tedavi gördüğü Ankara Acıbadem Hastanesinin Başhekimi, FIFA Kokartlı aldığı hakemin elmacık kemiğinde bir çatlak tespit edildiğini açıkladı.

TFF açıkladı! Ligler ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi olaya ilişkin yaptığı açıklamada bütün liglerin süresiz olarak ertelendiğini duyurdu.

Senin için hazırladığımız haberler