Faruk Koca Açıkladı: Ankaragücü'nün Hedefi Süper Lig'de Şampiyonluk

26.04.2022 - 15:26 | Son Güncellenme: 26.04.2022 - 15:52

Süper Lig'e geri dönmek için adeta gün sayan Ankaragücü'nde başkan Faruk Koca'dan iddialı açıklama geldi. Koca, hedeflerinin Süper Lig'de şampiyonluk olduğunu söyledi. Detaylar haberimizde...

Faruk Koca Açıkladı: Ankaragücü'nün Hedefi Süper Lig'de Şampiyonluk

AJANSSPOR HABER

Spor Toto 1. Lig'de 35. hafta maçında Yılport Samsunspor karşısında beraberlikle ayrılsa dahi adını Süper Lig'e yazdıracak olan Ankaragücü'nde başkan Faruk Koca açıklamalarda bulundu.

Transfer çalışmaları başladı

Radyospor'da Oleycom'un sunduğu Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuşan Faruk Koca, "Önemli bir avantaj yakaladık. İnşallah matematiksel olarak da şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladık. Scout ekibimizle kordineli bir şekilde ilerliyoruz. Fakat şu anda izlenen oyuncuların isimlerini paylaşamam" dedi.

Ali Kaan ve Şahverdi için teklif geldi mi?

"Ali Kaan Güneren ve Şahverdi Çetin için Beşiktaş'tan teklif aldınız mı?" sorusuna ise Başkan Koca, "Ali Kaan ve Şahverdi'nin izlenildiğini biliyoruz. Fakat kulübümüze ulaşan resmi bir teklif yok" cevabını verdi.

Ankaragücü tarihe geçmek istiyor

Dünyada başkentinden en üst lig seviyesinde şampiyon takımı olmayan ülkenin sadece Türkiye olduğunu söyleyen Koca, "Hedefimiz Süper Lig'de şampiyon olmak. Bu ilki başarmak istiyoruz. Kısa vadede hedefimiz Süper Lig'de şampiyonluk" diye konuştu.

 "Göztepe opsiyonu kullanmazsa Atakan dönecek" 

Göztepe'ye sezon öncesinde kiralık gönderilen Atakan Çankaya'nın İzmir temsilcisinde opsiyonunun olduğunu belirten Faruk Koca, "Göztepe bu opsiyonu kullanmazsa Atakan bizimle birlikte olacak" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler