Fabio Cannavaro, Fatih Karagümrük İle Görüşmek İçin İstanbul'a Geldi

30.06.2023 - 17:20 | Son Güncellenme: 30.06.2023 - 18:33

Fatih Karagümrük, Andrea Pirlo’dan boşalan teknik direktörlük koltuğu için bir başka İtalyan futbol efsanesi Fabio Cannavaro’yu İstanbul’a görüşmeye çağırdı. Detaylar...

Fabio Cannavaro, Fatih Karagümrük İle Görüşmek İçin İstanbul'a Geldi

Salim MANAV - AJANSSPOR

Spor Toto Süper Lig’de geride bıraktığımız sezon takımı İtalyan futbol efsanesi Andrea Pirlo’ya emanet eden Fatih Karagümrük, 44 yaşındaki teknik adamdan boşalan koltuğa başka bir İtalyan futbol efsanesi getirmek üzere. İstanbul temsilcisi eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro'yu takımın başına getirmek için görüşmeleri sürdürürken Cannavaro İstanbul'a geldi. Detaylar...

Fabio Cannavaro, İstanbul’da

Son olarak İtalya Serie B’de Benevento’yu çalıştıran eski İtalyan futbolcu Fabio Cannavaro, Fatih Karagümrük ile görüşmek için İstanbul’a geldi. Anlaşma sağlanması halinde 49 yaşındaki İtalyan futbol adama gelecek sezon Süper Lig’de görev alacak.

Serie B’de sınıfta kaldı

Bu sezon Serie B’de sıkıntılı bir dönem geçiren Benevento’da Fabio Cannavaro 17 maçta takımın başında kalırken yalnızca 3 galibiyet alabildi. Sarı-Kırmızılı ekip bu periyotta 7 kez berabere kalırken, 7 de mağlubiyet aldı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Fabio Cannavaro teklifi açıklandı!
Habere Git

Çin'de şampiyon oldu

Fabio Cannavaro, Çin’de Guangzhou Evergrande’yi çalıştırdığı dönemde 2018-2019 sezonunda Çin Ligi’nde şampiyonluğa ulaşmayı başardı ve Asya futbolunda adından söz ettirdi.

Pirlo başarılı bir grafik çizdi

Geçtiğimiz sezonun başında Fatih Karagürmük’ün başına geçen Andrea Pirlo sezona kötü başlasa da sonrasın M’Baye Diagne ve Fabio Borini gibi yıldızları ile Süper Lig’de başarıyı yakalamıştı. Süper Lig’de Karagümrük’ün başında 31 maça çıkan 44 yaşındaki teknik adam 1.23 puan ortalaması yakaladı ve İstanbul ekibi ligin orta sıralarına çıkardı.

İlgini Çekebilir
Fatih Karagümrük'te 3 aday
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler