Karagümrük'ten Ayrılan Fabio Borini'nin Yeni Adresi Sampdoria Oluyor

10.07.2023 - 09:35 | Son Güncellenme: 10.07.2023 - 09:42

İtalya Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo, eski öğrencisi Fabio Borini'yi transfer etmek için ikna ettiği iddia edilmeye başlandı. Detaylar...

Karagümrük'ten Ayrılan Fabio Borini'nin Yeni Adresi Sampdoria Oluyor

AJANSSPOR HABER

Süper Lig ekipleri ile ismi anılan Fabio Borini'nin yeni adresi belli oluyor. Fatih Karagümrük ile sözleşmesi sona erdikten sonra takımdan ayrılan ve henüz bir kulüple anlaşmayan İtalyan oyuncunun ülkesine döneceği iddia edildi. Detaylar...

Pirlo ikna etti

İtalya basınının iddiasına göre; Karagümrük'ten ayrılan ve Serie B ekibi Sampdoria'nın başına geçen Andrea Pirlo, eski öğrencisi Borini'yi ikna etti. 

İmzalar atılıyor

Borino ve  Sampdoria arasında anlaşma sağlandığı öne sürülürken resmi imzaların da en kısa sürede atılacağı kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Fabio Borini: "İtalya'ya geri dönüyorum"
Habere Git

Süper Lig devleri istedi

İstanbul ekibiyle yeni kontrat imzalamayan 32 yaşındaki futbolcuyu Süper Lig'in dev ekipleri istemiş ve anlaşma sağlayamamıştı. Tecrübeli oyuncuyu Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'un gündemine aldığı iddia edilmişti.

"Veda etme zamanı geldi''

Tecrübeli oyuncu, Karagümrük'ten ayrılırken, "Veda etme zamanı geldi. Birlikte geçirdiğimiz zaman için teşekkürler Karagümrük. Benim için güzel bir sıçrama oldu" ifadelerini kullanmıştı.

21 gol 9 asist

Ocak 2021'de bedelsiz olarak Fatih Karagümrük'e gelen Fabio Borini, 2022/23 sezonunda adından söz ettirmişti. İtalyan yıldız çıktığı 31 resmi maçta 21 gol ve 9 asistle oynadı.

Senin için hazırladığımız haberler