F1'de araç havada takla attı

29.11.2020 - 23:01 | Son Güncellenme: 29.11.2020 - 23:05

Bahreyn'de koşulan ve Lewis Hamilton'ın kazandığı Bahreyn pistindeki yarışa, Racing Point pilotu Lance Stroll'un 4. virajta attığı takla damga vurdu. İşte F1'de takla video izleyin...

F1'de araç havada takla attı

Orhan GÜLEK -AJANSSPOR

Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 15. yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sinde zafer Büyük Britanyalı pilot Lewis Hamilton'ın oldu. Bahreyn Grand Prix'sinde yapılan yarışta, Racing Point pilotu Lance Stroll'un dördüncü virajta attığı takla damga vurdu.

Video izle

Yarışın başlaması ile Hass pilotu bariyerlere çarptı ve aracı alev aldı. Daha sonra pitin temizlenmesiyle birlikte pilotlar yarışa devam etti. Roman Grosjean'in kazasında Haas aracına temasta bulunan Rus pilot Daniil Kvyat, bu kez de Lance Stroll'a temas etti. Racing Point pilotu Lance Stroll, Rus pilot Kvyat'ın temasıyla havalandı ve aracı pist üzerinde takla attı. Lance Stroll kazayı yara almadan atlatırken yarış ikinci kez durduruldu.

İkinci kaza anları... (VİDEO)

Kaza sonrası takla atan ve ters dönen araçtan sürünerek çıkan Lance Stroll, büyük kazayı yara almadan atlatmayı başardı.

Lance Stroll kimdir?

Formula 1'in Kanadalı pilotu Lance Stroll, 2017 yılında Williams takımına katılarak Formula 1'e adım attı. İlk podyumunu 2017 Azerbaycan Grand Prix yarışında 3. sırada bitirerek elde eden Kanadalı pilot Stroll, bu sezon 59 puanla 11. sırada yer almaktadır.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler